1000 kişi alıp 10 katını çağırmasının da bi anlamı Yok sadece daha çok insan elenecek kurum sınavında.. benim puanım beş katına yetmez 1000 kişi alırsa 11000lerdyim yani yüksek puanlı olarak yazmıyorum bunu. Sonunda 1000 kişi alacak arta kalan 4000 üzülmesi var bi de 9000 üzülmesi var. Sınava girmekle bitmiyor sonuçta ..2000 alıp 5 kat çağırsın en güzeli.. inşallah amin..
hoyuelo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
Bayram vesilesi ile gittiğimiz uzaktan bi yakınımız( maliye bakanlığında idari kısımda çalışıyor) il seçiminde düzenleme olacağını söyledi sınav yetişmemiş çalışılıyormuş bi tarih vermedi ama il tercihi düzenlenecekmiş
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@fablo banka konusunda bir türlü şansım iyi gitmedi. Halkbank’ta 59 aldım İstanbul yazdım herkes İngilizcede takılır orda 43 yaptım alanda 1 soru ile yarıyı geçemedim.. ve İstanbul 52 ile kapattı.. guy iki soru ile gitti. Ziraat katılım 70 aldım 71 ile kapattı. Vakıfbank da ikametgah saçmalığı yüzünden gitti.. şimdi yine Halkbank a girdim sonuç ne olur bilmiyorum. Bu ilanı da şimdi gördüm 90lıyım son şansım Vakıfbank İçin o yüzden giricem sanırım geçen sene 90tl bu sene indirim olmuş neyse ki .. ama şunu söyleyim üç beş sınava girdin hepsi de bi sıkıntılı her sınavda bi skandal oluyor şöyle sistemli bi banka sınavı görmedim ya sorular ya teknik ya da mantık konusunda bi açık var hep.
-
Etkinlik sayfasından aldım arkadaşlar ...
İyi Günler Arkadaşlar.
Ortak Metnimizi Bugün CİMER'e Göndererek Başlıyoruz! Duyan, duymayan. Birbirine haber vermeyen kalmasın. İİBF mezunları veya okuyanları olarak Allah Yardımcımız Olsun. Desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
İİBF Mezunlarından Ortak Metin
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
Ortak Metnin Aile Büyüklerince Gönderilebilmesi İçin Derlemesi
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunu çocuklarımızın işsizlik ile mücadele etmekten gücü takati kalmadı. Çocuklarımızın beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan çocuklarımızın kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun ve ailelerinin tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu ve aileleri olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size çocuklarımız adına bunları arz ederim.
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Keşke artık açıklansa da yolumuza baksak.. sürünceme bekleme hiç güzel değil
-
@duranvarlık kimse yüzde yüz bi şey söylemedi zaten arkadaşlar ısrarla yorum bekleyen biziz.. onlar da tahmin etti sadece ve bunun da altını çizerek söylediler.
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Geçen sene ben de aynı şeyi alanda yaşadım 1 soru ile alanda yarıyı geçemedim İngilizcede 43 yaptım puanım 59,5 ve istediğim şehir(İstanbul ) 52 ile kapattı. Alanda bi soru eksik olduğundan mülakata gidemedim. Yarıyı geçme barajını esnetmediler ama 60 puan barajı esnemişti. Tabi o zaman alım çok daha fazlaydı. O yüzden bu sene nasıl olacak bakalım.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
Resmen ilk 14 sayfa başlık konusuyla alakasız muhabbet çevirdik. Esas konuya giremiyoruz açıklansın artık.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@gretchen
İnşallah emek veren herkes er ya da geç alacak karşılığını.. bizi ancak şu süreçtekiler anlar. -
1000 kişi guy için hele ki KPSSye üç ay kala küfür gibi.. girebilcez mi nereyi seçicez derken zaten 15-20 gün herkes gerilecek stres.. sonra girebildik diyelim sınavı geçebilecek miyiz derdi... kazanamayanlar için KPSS yanacak yine..kazanan için bi de mülakat süreci olacak ki derse konsantre olmak hepten zor.. geçen sene guy u 2 soru ile kaçırıp o moral ve öncesindeki stres yüzünden puanım hayli düştü. 11000lere geriledim.. gelsin tabiki ama 1000 olmamalı talep etmeliyiz.. öğretmenler için nasıl arttırılıyorsa talep edince bizim de artabilir. Aylardır bekliyoruz daha önümüzden SGK mülakatı bekleyenler gidecek mi gitmeyecek mi bu bile aylardır belirsiz. Şu süreç onca şey aldı benden ama tek bi şey kazandırdı o da sabretmek.. gerisi hep eksi..
hoyuelo tarafından gönderilen son iletiler
-
@balans-etkisi Hocam Bursa ile ilgili bilginiz var mı çalışma şekli ve maaşları ile ilgili
-
Bakanlığı arayan bi arkadaşa böyle söylemişler bugün de sitede duyurusu olacakmış .. whatsapp grubundan biri aramış bakanlığı böyle demişler
-
Perşembe öğleden sonra kura olacakmış arkadaşlar
-
RE: Komiser yardımcısı alımı 2018
@fernando-reges şaka gibi ya hava parası vermiş olduk resmen
-
Puan yetmeyen kişiler başvuru parasını alabiliyor mu peki
-
Puan yetmeyen kişiler başvuru parasını alabiliyor mu peki
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Acaba bi sonraki guy ne zaman gelir
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Ne zaman açıklayacaklar acaba?
-
Sizce alımlar hep Doğu sınır kapılarına mı olur ? Kimisi İstanbul havaalanına ihtiyaç olacak diyor kimisi de sözleşmeli bulmuşken kötü yerlere gidersiniz dönüş yapamasın hemen diye diyor .. acaba gerçekte nasıl olacak