@burcuburcu lisans 800 ön lisans 200
sininvestment
@sininvestment
sininvestment tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 22. Dönem Pomem
@burcuburcu 4300 Lise mezunu, 4700 yokseköğretim mezunu. Hiçbir tazminat olmadan. Görev, eş, çocuk, terör, mesken vs.
-
@burcuburcu tamamen ile ve göreve bağlı. Örneğin Şırnak’ta polis özel harekat arkadaşım var pöh tazminatı Doğu görevi ile tazminatlarıyla 7 bini buluyor.
-
RE: Komiser yardımcılığı ve polislik
@burcuburcu özel sektörde çalışıpta bişey sahibi olanı görmedim. maalesef gerçek bu. 4 yıldır Ankara nın en prestijli otellerinden birinde çalıştım bir araba bile benim için hayal. Özel sektör sadece işverene güzel. Devlet işveren için var.
-
DENEME TAVSİYESİ
Merhaba Arkadaşlar deneme tavsiye edebilecek olan var mı ? Sizce hangisi daha yakın sorular veriyor ? Ve Pegem in her ders için 30 lu denemeleri var. Çözen veya bunun hakkında düşüncesi olan var mı ?
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar sınavda genel yetenek denmiş “Sayısal İşlemler, Problem Çözme, Görsel Hafıza, Grafik-Tablo Okuma, Sayısal-Sözel Akıl Yürütme“ ve konuları verilmiş. Genel kültürle ilgili birşey yazmamış. Atıyorum bir tarih, paragraf, anlatım bozukluğu veya güncel olaylardan soru çıkmıyacak mı ? Bence en zorlu kısım birinci kısım çünkü yetenek sorularını ve İngilizce paragraf sorularımı bir dakikada çözmek cidden zor. Sorular cidden kafa yorucu.
sininvestment tarafından gönderilen son iletiler
-
DENEME TAVSİYESİ
Merhaba Arkadaşlar deneme tavsiye edebilecek olan var mı ? Sizce hangisi daha yakın sorular veriyor ? Ve Pegem in her ders için 30 lu denemeleri var. Çözen veya bunun hakkında düşüncesi olan var mı ?
-
@burcuburcu özel sektörde çalışıpta bişey sahibi olanı görmedim. maalesef gerçek bu. 4 yıldır Ankara nın en prestijli otellerinden birinde çalıştım bir araba bile benim için hayal. Özel sektör sadece işverene güzel. Devlet işveren için var.
-
@fernando-reges paem eğitimi 11 ay pomem eğitimi 4 aya indirildi yeni. Aralarında önemli bir fark yok. Pomem mezunu 4550 paem mezunu 4610 alıyor. Ayrıca pomem’de branş seçim şansı daha fazla.
-
@ordinal-fayda kardeşim bu sene pomem e de paem e de başvuramazsın. Bu seneki tüm ilanlar 90 lıları kapsayacak. Geçen yıl 89 ondan önce 88 vs. Geçmiş ilanları kontrol edebilirsin
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@kdrbyrmsrt haklısın ama bankaların maaşları düşük olduğunu için hep ikamet bazlı alım yaparlar işi bırakıp gitmesin diye.
-
@burcuburcu tamamen ile ve göreve bağlı. Örneğin Şırnak’ta polis özel harekat arkadaşım var pöh tazminatı Doğu görevi ile tazminatlarıyla 7 bini buluyor.
-
@burcuburcu 4300 Lise mezunu, 4700 yokseköğretim mezunu. Hiçbir tazminat olmadan. Görev, eş, çocuk, terör, mesken vs.