Çevremde tüm arkadaşlarım bir işe girdi. Kimisi bakanlıkta müfettiş, kimisi bankada müfettiş, kimisi kamu bankasında memur... Ama gel gör ki ben giremiyorum bir yere. Nerde hata yapıyprum diyorum sürekli kendime. Neden olmuyor. Bir yandan teselli ediyorum kendimi hayırlısı böyleymiş diye ama üzülmemi engellemiyor artık. Ders çalışamaz oldum. Artık ilanları bile takip etmez oldum. Sıkıldım bıkkınlık var. Yani öylesine banka sınavına girip sınavı kazanıp bankada çalışan arkadaşım bile var. Yani diyorumki benim sürecim neden böyle sıkıntılı ilerliyor. Ailemin yüzüne bakamaz hale geldim. Çevreden herkes soruyor naptı oğlun bir yere girebildimi diye. Sokakta eş dosta rastlamak bile tedirgin ediyor insanı. Ee yaşımız geldi sonuçta sevdiğimiz kişiye karşı bir mahçupluk var. Daha ne kadar bekle diyeceğim? Çocuğunu seven arkadaşlarım var artık.. Her lafı üstüme alır oldum. Sanki millet bana laf sokmak için konuşuyor. Bir yerlerde çalışan arkadaşlar kadar alan bilgim var gy gk var puanım var. Sıralamaya girsem kurum sınavından eleniyorum olmuyor. Mülakatlara giriyorum olmuyor. Biliyorum birgün olacak iyi kötü bir şekilde olacak ama ozaman bendende büyük şeyler götürmüş olacak..
bjk34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
-
@keynezyenciii olmasıda sıkıntı ya hemde nasıl bir bilsen. Sana birini bul evlen diyorlar bana kızı oyalama artık bir işe girde evlen diyoralr. EE onun ailesinede mahcup oluyorum. Onlar demiyormu daha bir işe bile giremedi bizim kıza nasıl bakacak diye. adım gibi eminim diyorlar.
Birde ben şunu kaldıramıyorum. Çevremde herkes bir işe giremediğimi söylediği an bir acıma ifadeisyle bakıyor gibi oluyor sonra olsun girersin vs diyorlar. O kadar acı birşey ki ya bilmiyorum.
Ayrıca bende burdan işini gücünü bulup evlenen arkadaşlarıma sesleniyorum. Ne oldu iş ararken birlikte her dk arayan soran ilan açılınca haberleşelim diyen kişiler bir anda selamı sabahı kesti. Çoğunun düğününe gittim aradım sordum ama insan utanıyor evli adamı sürekli aramak. Ayrıca birazda karşısından bekliyor insan. Burdan bu sıkıntıları yaşayan daha sonra unutan arkadaşlarıma selamlar
-
birde şu KPSS A yi bilmeden yorum yapanlar yok mu onlar beni benden alıyor.
- Sizin gözünüzde yükseklerde canım bak bir sürü düşük memurluk var onlara girsenize... Bak şunun şu kızı şu oğlu şuraya memur olarak girmiş...
Halbuki o giren kişiden daha çok emek veriyoruz biz. Bu alana çalıştığımız kadar sadece Genel yetenek genel kültüre baksaydık düz bir memur olabilirdik.
Her seferinde herkese açıklama yapmaktanda sıkıldım artık.Artık ders değilde çalıştığım işle ilgili şeyleri çalışmak istiyorum. Keynesi Smith i değil Teftişse teftişle alakalı bankaysa bankayla alakalı artık nereye gireceksem orayla ilgili şeyler çalışmak istiyorum.
-
RE: WhatsApp Durumlarınız
Her sıkıntıya düştüğümde bana umut, teselli, yaşama heyecanı vb. veren sûreden bir ayet:
"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır."
Bknz: İnşirah Sûresi 5.ayet.
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
@atiba bugun belgeyi elden teslim ettim. Sadece basvuru belgemi goturdum. Bakti ve tamamdir dedi. Sadece renkli ciktisini aldigim imzali basvuru kagidimi verdim.
Ayrica bazi arkadaslar sormus ek olarak bir fotograf koyuyormuyuz diye. Sisteme yuklediginiz fotograf yeterli oluyor. Yeterki biraz belirgin olsun -
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
Arkadaslar kimsenin zaten hevesi kalmadi herkes olumsuz cevabi gelmis gibi suanda. Birakalim boyle olsun en azindan baska sinavlara hazirlanmak icin daha istekli oluruz. Eger olurda insan kaynaklari tarafindan baska birsey icin aranirsak o da supriz olmus olur. Herseyin hayirlisi diyelim..
-
@keynezyenciii Valla hiç öyle olmuyor karşı tarafta sıkılıyor bir sre sonra sizin ruh halinizden. Oda insan sonuçta. kaldıramıyor. Sonra onunlada kavgalar vs..... Terslik üzerine terslik
-
Yarin ki sinavda herkese basarilar Allah gonlumuze gore versin. Hakkimizda hayirlisi olsun
-
@çikolata geçen hafta bize dedinki aramalar yapildi bosuna beklemeyin. Bu haftada diyorsunki 5 kisiden fazla alim olmayacak bosuna beklemeyin. Simdi hangisi dogru ilk dedgin sey yuzunden mi beklemeyelim yoksa ikinci dedigin sey yuzunden mi beklemeyelim. Yoksa yeni birseyler soylemek ister misin bizim beklememizle ilgili?
-
cv si görüntülenip aranmayanlarda yine biraz umut olabilir yarın veya cuma aranabileceği için, ama benim gibi cv si bile görünmeyenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu sınavda burada noktalanır.
Ayrıca kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah mülakatları vs kazanırsınız ve işe başladıktan sonra bizlerle tecrübelerinizi paylaşırsınız.
Kazanamayan arkadaşlara da haklarında hayırlısı olsun diyorum. Yolumuz açık olsun.
bjk34 tarafından gönderilen son iletiler
-
@abba10 2100 dediği maaş. 3500 geçiyor dediği herşey dahil maaşı. Yani banka al bu ay 3500 maaşın demez. Normal maaşın 2100 diyelim. bu ay 2100 alırsın öbür ay çift maaş alırsın. temettü alırsın derken bunları toplar 12 ye bölersen 3500 geçiyor demiştir
-
@atiba Arkadaşlar imza attığınız tutar net değil brüt ilk onu söyleyim. İkincisi ilk başta temettü filan alamazsınız. O yuzden ilk yıl maaşınızı 3000 küsür hesaplamanız yanlış olacaktır tahminimce. @torpil-siz inde anlattığı büyük ihtimal bu. ilk başta kesintilerde çok olur onuda söyleyim. Ayrıcaçift maaşlar fian o çıplak maaş üzerinden hesaplanmıyor. Brüt maaş üzerinden hesaplandığı için direk eline gelen maaştan az oluyor. Ama bir yıl sonra tatmin eden maaşları almaya başlarsınız
-
@menkul_kiymet orayıda doldurmuştum önceden.
-
@atiba 60 puanın altında çağırılan var dediler. eğer öyleyse benden daha az alan yapmış demektir. bu şekilde yapmamım amacı kimler neye çağırıldı ve neyle çağırılmadı
-
Genel puanım=60
GY=33net
İng=16net
İngilizce dışında hiçbir baraja takılmadım
İkametgah İstanbul
Askerlik yapıldı
Sakarya iktisat mezunuyum
Çağırılmadım.
Çağırılan ve çağırılmayan arkadaşlar bu şekilde paylaşırsa kafamızda birşey oluşur ve bundan sonraki senelerde sınava gireceklere katkısı olur. -
RE: THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
@aliveli hocam net bir bilgim yok ama tahminimce bir departman degildir operasyon dedigi. Cunku oyle olsa direk departman veya bolum olarak nitelendirirdi. Ama kabin memurlugunu kastetmedigini kesin olarak soyleyebilirim.
-
RE: THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
kabin memurluğu için önceden ilan açılmıştı. Bu operasyon için bir ilan. Yds si olanlar için çok iyi bir fırsat bence
-
@lessismore Net aylık verilen maaş normalde az. 3ayda bir verilen maaş, yıllık temettü, 6 aylık performans primi, aylık prim vs ile 3 bini buluyor. Yani tüm bu verilen parayı toplayıp 12 ye böldüğünde eline ortalama @voshue nin dediği miktarlar gelir.
-
benimde olmamış arkadaşlar. Ama gerçekten Vakıfbankı tebrik ediyorum. Adamlar bu kadar süre içinde hiçkimseyi oyalamadan listeyi açıkladı. Yarında inşallah sonuçlarımızı görürüz. Kurumsal bir firma olduğunu tekrar kanıtladı.
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Diğer arkadaşlarada başarılar dilerim. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda uzmanlık için teklifler başlar -
@Rorschach159 katiliyorum hocam size. En en fazla 200kisi olur diye dusunuyorum. Halkbank sinavinada genel olarak herkes kolay demisti uzmanlik icin puani dusurduler. Belki evet bir onceki seneye gore daha kolay bir sinav olabilir ama barajlar ozellikle yine ingilizce ve genel yetenek etkili olacak. Cunku ne kadar iyi gecti diyen varsa o ilk sinavi tam yetistirdim diye duymadim.