@mrvkr maillerin atlmasndan sonra yarın 1 hafta olcak işte herşeyden soğudum ne kpss çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum boş boş somurtuyorum o kadar hayır az alıncak demişlerde şuan işe aldkları adamlar guy dguy vmy olduğunda napcaklar benim elimde tek bu vardı onuda aldılar.
Castieel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
Valla ya allah rızası için hayattam soğudum şubeye alsnlar bizi
-
@eskikeynesyen sadece genel müdürlüğe mi alım yaptılar şubeler için aranan kimse yok mu ?
-
Yakın arkadaşlarına mail gidip kendine mail gelmeyen kişi evet sen biliyorum üzgünsün umudunu kaybetme belki bugün belki yarın o mail sanada banada gelicek olmadı askere falan gideriz
Castieel tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar şube yada genel müdürlüğe memur pozisyonuyla atanıp askerlik tecil ile ilgili bilgi alan var mı ? Tecil olmuyomuş galiba yüksek lisans başlatmak zorunda kalıcaz gibi duruyor.
-
@haldun farklı numaralardan mı ik numaralarndan mı geliyo aramalar?
-
@mrvkr maillerin atlmasndan sonra yarın 1 hafta olcak işte herşeyden soğudum ne kpss çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum boş boş somurtuyorum o kadar hayır az alıncak demişlerde şuan işe aldkları adamlar guy dguy vmy olduğunda napcaklar benim elimde tek bu vardı onuda aldılar.
-
Yakın arkadaşlarına mail gidip kendine mail gelmeyen kişi evet sen biliyorum üzgünsün umudunu kaybetme belki bugün belki yarın o mail sanada banada gelicek olmadı askere falan gideriz
-
Valla ya allah rızası için hayattam soğudum şubeye alsnlar bizi
-
@yasemen içimize üzüntüyü umutsuzluğu saldı gitti nerden duyduysa artık
-
@eskikeynesyen sadece genel müdürlüğe mi alım yaptılar şubeler için aranan kimse yok mu ?
-
@yasemen 9dan beri telefonun başında çaresiz bekliyorum
-
Mail gelmeyenlerden biride benim, gece gece yaşadığım stresi anlatamam tek umut sabah bize de geri dönüş yapmaları