Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş
Acelen ne bekle Firuze
Mrvkr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar bugün ik yı aradım ben de biz cuma gününe kadar diye bir süre iletmedik alımlar sürecek mail almadıysanız olumsuz değil şuan için ama size zaman bilgisi veremem cuma günü ya da pazartesi günü yine arayın dedi az kişi alınacak ama çok fazla değil kalanlar dedi ben de sinirlenip başka sınavlar da var odaklanamıyoruz dedim onlar da tabii ama şuan belirsiz dedi böyle sır küpü ik görmedim tek bir liste yapmak veya bir sistemle bizim tcmiz vs gibi bi ileti ile insanlara dönmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum...
-
RE: Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
@mrtvrt hayır ben de genel başvuru yapmıştım vakıf katılıma o yüzden öğrenmek istedim teşekkür ederim
Mrvkr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@Mrt1313 yok malesef genel müdürlüğe de ulaşılmıyor mailde de haberleşme maksatlı hiçbişey yok sizin de gördüğünüz gibi rezillik işte
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ben de 2 soru çözebildim ve tekrar giremedim giriş haklarım azaldı ayrıca iki saat içinde de düzeleceğini düşünmüyorum. 20.00'den sonra da hala açılmamış olursa sizce ne olacak tekrarlanacak herhalde?
-
@mrtvrt hayır ben de genel başvuru yapmıştım vakıf katılıma o yüzden öğrenmek istedim teşekkür ederim
-
Yeni sınav daveti için mail alanlar sınavın tarihi hakkında bilgi verebilir mi
şansımız var mı yok mu açısından merak ettim
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar elinde güncel iş hukuku notları olan varsa paylaşabilir mi?
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar bugün ik yı aradım ben de biz cuma gününe kadar diye bir süre iletmedik alımlar sürecek mail almadıysanız olumsuz değil şuan için ama size zaman bilgisi veremem cuma günü ya da pazartesi günü yine arayın dedi az kişi alınacak ama çok fazla değil kalanlar dedi ben de sinirlenip başka sınavlar da var odaklanamıyoruz dedim onlar da tabii ama şuan belirsiz dedi böyle sır küpü ik görmedim tek bir liste yapmak veya bir sistemle bizim tcmiz vs gibi bi ileti ile insanlara dönmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum...
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş
Acelen ne bekle Firuze