TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Mrt1313
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 98
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mrt1313

@Mrt1313

18
    İtibar
    122
    Profil Görüntülemeleri
    98
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mrt1313 Takip etme Takip Et

Mrt1313 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@urfaspor63, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Arkadaşlar kurum içi meselesine olan tepkimizi azaltmak için manipülasyon yapılıyor olabilir. Duyumlarla, haksızlığa olan tepkimizi azaltmaya çalışılıyor. Duyumlara itibar etmeyin her gün etkilik yaparak kamuoyu oluşturmalıyız. Pareto üstad dışında kimseye itibar etmeyin saygılarımla.

Kesinlikle katıyorum. Ne zaman fazla tweet atsak biri çıkıp diyo ilan gelecek ve sonra gelmiyor. Biz susalım diye yapılıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@İibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

2-3 site haber yapms dostlar herkes paylassn yayıldıkça yayılsın inşallah, @paretowilfredo hocam tercihiniyap adıyla olsun ne değişir ki yeter ki olsun bence

Aynen yeter ki olsun. Ayrıca arkadaslarınız haklı. Zaman ayırıyorlar sonuçta

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313
    • RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019

@Özge92 hakkımızda hayırlısı olsun hak edenin kazandığı bir sınav olur inşallah

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313
    • RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@tuntirikos, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@paretowilfredo Dostum bddk’nın bazı yetkileri Merkez Bankasına devredilmiş sanırım, bu ilanı etkiler mi sizce?

Aynn ya hala alıma da çıkmadı.Haberi görünce benim de aklıma bu soru geldi.Bu yuzden hala alıma çıkmamış olabilir mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Sınava girmeyenler girdi mi ne oldu?

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313
    • RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@posseder, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@Mrt1313 Bankacılık uzman yardımcılığında çıkmamıştı geçen yıl. Genel muhasebe, mali analiz çıkıyor.

Tamm teşekkur ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@deuceko hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@Özge92 Bende merak ediyorum bir önce açıklanmasını istiyorum

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@Esengül inşallah bu teste giren herkes geçer altı üstü bir envanter testi bu kadar yolu boşuna gitmeyiz umarım

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@ichbin1berliner 483 soru 65 dk

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Mrt1313 tarafından gönderilen son iletiler

@MartinLuther, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@Mrt1313 hocam peki kaçla kapatabileceğine dair bi öngörünüz var mi bankacilik için?
      Hayır yok. Zaten dun emin olmadığım için gruptakilerden fikir almak istedim. Yukarıda sadece neden kararsız kaldığımı acıkladım. Yani kesin yuksek kapatacagını dusundugum için degil yuksek kapatma ihtimali oldugunu (cok dusuk bir ihtimal bile olsa) dusundugum için murakıplık için basvurmaya karar verdim.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Tabi ki herkesin kendi kararı ama her ihtimali düşünmek gerekiyor. Ben %1 bile olsa o riske girmek istemedim. Çünkü bddk en çok istediğim kurum.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@muhmul5811, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@profberlin Geçen sene düşük kapatmasının nedenini anlayamadım şuan 🙂 Çünkü aynı durum geçen sene için de geçerliydi 🙂

Gecen sene aynı gun il göç sınavı da vardı 87 ustu olan en az 400 kişi o sınava girdı ve uzman yardımcılığı da vardı 85 ustu alan 300 kişi de ona basvurmustu. Bu yıl aynı gun olan bir sınav var fakat sadece 100 kişi girecek. Bunları da degerlendırmek gerekiyor. Btk'ya gireceklerin puanı 88 ve ustu ve pazar gunu. Btk'ya basvuranların coğu bankacılığı sececktır murakıplık da pazar gunu oldugu için. Yani ben olsam oyle yapardım.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Arkadaslar 85 puanla bankacılığa başvurmuştum. Fakat btk pazara alındıgı için bankacılık için yetmeyebilir dıye dusunuyorum. Murakıplığa basvurmam daha mı mantıklı olur acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@posseder, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@Mrt1313 Bankacılık uzman yardımcılığında çıkmamıştı geçen yıl. Genel muhasebe, mali analiz çıkıyor.

Tamm teşekkur ederim

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Muhasebe de maliyet muhasebesi çıkıyor mu?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Arkadaslar kanundaki gecici maddeleri okuyor musunuz? Yani okumaya gerek var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@mexs, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@Mülkiye_17 2018 puanımp20 85,12. Sizleri görünce bankacılık uzman yardımcılığı gelir mi çalışayım mı diyorum kaçak kapatır tahmını olan var mı

Aynn ben de suan korktum ya

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

Mhuy neden gelmiyor? O gelseydi bari ya.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313

@emilsax, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

"Ahali bankacilik uzman yardimciligi iktisat sorularini yazayim seneye girecek arkadaslara simdiden yardımcı olur
      1-)Mikro İktisat 40 puan
      A-)Bütç doğrusu nedir? Pozitif eğimli olabilir mi açıklayınız.
      B-)Farksızlık eğrisi neden negatif eğimlidir pozitif eğimli olabilir mi açıklayınız.
      C-)'Gelir etkisi nispeten ikame etkisine göre kücüktür' bu ifade doğrumudur açıklayınız.
      D-)Mc azalırken avc azalmak zorundamıdır? Açıklayınız.
      2-)Para Banka 30 puan
      A-)Paranın 3 fonksiyonunu yaziniz.Enflasyon bu fonksiyonlari nasil etkiler?
      B-)Kimilerine göre enflasyon bir vergidir siz bu görüşe katılır mısınız
      C-)Enflasyonist bir ortamda yatırımcılara nasıl yatırım teklif(ler) önerirsiniz.
      D-)Enflasyon bir vergiyse eğer bütçe açığı olan bir ekonomide dolaylı vergileri arttırmak yerine enflasyonu yükseltmek mantıklı değil midir? Açıklayınız.
      3-)Makro iktisat 30 puan
      A-) Ayşe teyzenin 100 lira mevduatı var.Zorunlu karşılık %10 dan %5 e dustugunde Ayşe teyzenin yatırdıgı mevduat miktarıyla yaratılan maksimum para miktarı nasıl değişir?
      B-)Bankaların aktifinde rezervler ve krediler pasiflerinde mevduatlar vardır.Bankaların fazla rezerv tutması istenmez neden açıklayınız.
      C-)Bankacılık sistemine mevduat kabul etmeyen ama kredi veren kurum veya kurumlar girdiğinde merkez bankası veya baska bir otoritenin (zorunlu karsiliklar gibi) ne gibi onlem almasini onerirsiniz.
      D-)Merkez bankası hem yastık altında tutulan paraları ekonomiye aktarmak için hem de bankalarin zorunlu karsılıklarını arttırarak parasal sıkılaştırma politikasını ayni anda kullanabiliyor size göre bu durum bir çelişki midir?"
      Ahali 2018 bankacılık uzman yardımcılığı iktisat sınav sorularını yazmıştım foruma alın hayrını görün inşallah işinize yarar.
      Bankacılık uzman yardımcılığı muhasebe kısmında monografi var mıydı?murakıblıkta yokmuş. Ama bunu bilmiyorum. Çıkmiş sorulardan da olup olmadığını anlamdım. Sadece gelir tablosunu sormuş galiba.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      Mrt1313