Arkadaşlar bugün İsmail Küçükkaya mesajımızı okudu. Kısa bir süre de olsa dillendirdi haberlerde. Taraftar grubu liderini de ikna edebelirsem Beşiktaş maçına pankart açtırıcam İkna edemezsem de tek başıma da olsa ayarlayıp o televizyona bir türlü çıkarıcam pankartı inşallah.
muhmul5811
@muhmul5811
muhmul5811 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yarabbim sen olumsuz konuşup benim kütüphanede moralimi bozanlara karşın cuma gününe kadar şu ilanı göster bize. GÖSTER ALLAHIM.
-
Arkadaşlar belki çok saçma gelecek ama sesimizi duyurma konusunda şöyle bir şey düşündüm, ben Alanya'da yaşıyorum bundan birkaç hafta sonra Alanyaspor-Beşiktaş maçı var büyük takımın maçları ülkede çok konuşulup çok izleniyor taraftar grubuyla konuşup bir pankart hazırlatabilirsem kabul ederlerse daha doğrusu sesimizi duyuramaz mıyız? En kötü ihtimalle sosyal medyanın dikkatini çekeriz. ''SAYIN BAKALIM İİBFLİLER SİZDEN GUY İSTİYOR.'' gibisinden bir şey düşündüm. Hani en kötü ihtimal televizyona çıkar o pankart. Ve sosyal medyanın dikkatini çekerse yankı uyandırabilir. Bunun çok örneği var.
-
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben geçen de yazmıştım Alanyaspor maçında pankart açtırmaya çalışacağım diye ama siyasi içerik olduğu için kabul edilmedi. Kendim pankart hazırlayıp içeriye sokacağım ve maç başında açacağım, oradan sonra siyasi içerik diyerekten güvenlikler müdahale edecektir. En azından müdahale edilene kadar taşıyacağım. Genel anlamda her yerden hakkımızı arayalım. Hakaret, terör örgütü ile bağlantı vb. şeyler olmadığı sürece fişlenmeyiz. İleri demokrasiye sahip bir ülkeyiz. Lütfen hakkımızı öyle ya da böyle arayalım. İlan gelirse daha fazlası için isteyelim. Kısacası abartalım. O zaman bir şeyler düzelecektir. Selametle.
-
Arkadaşlar beklemek çok zor biliyorum. Hepimiz bekliyoruz. Ama güzel olacak. Biz başaracağız. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Bütün işaretler geleceği yönünde. Bu yüzden daha güçlü durmanın zamanı.
-
Arkadaşlar kazanamayanlar canını sıkmasın. İlk sürece girdiğimde hep guy olucam diye diye kendimi tek ona odaklamıştım, sonra hiç beklemediğim bir kurum olumlu sonuçlandı. Gerçekten bir şeyler kısmet işi ben bunu gördüm. Allah vermiyorsa hayırsız diye vermiyordur. Lütfen takılı kalmayın hepimizin kısmeti bizi bekliyor bir yerde. Bu süreç bilgiden öte psikolojik bir süreç kendinizi hiç suçlamayın. Az daha sabır her şey bitti dediğinde Allah bir kapı açıyor kuluna.
-
RE: Maliye bakanı Berat Albayrak istifa etti
@SBF11 Hocam dünya piyasası Berat Albayrak'ı çok sevmemişti. Ve gitmesi isteniyordu. En basitinden Berat Albayrak konuşma yaptığında BİST değer kaybediyordu. Bu derece olumsuz yansıyordu. Şimdi ise gidince (belli değil) piyasa bir beklentiye girdi. Piyasalar da beklentiyi fiyatladığı için TL'de alışlar hızlandı ve belirli bir noktadan sonra borsalarda hızlı alış olunca robotlar devreye giriyor ve TL'nin talebi çok olduğu için TL'nin fiyatını arttırıyor. Borsa ile ilgilenenler bilir, bir hisseye hızlı ve büyük alışlar gelirse o hisse sert bir şekilde yukarı hareket eder. İşte bu mevzu şuan TL'de oluyor. Talebi artan malın fiyatı artar dediğimiz olay gerçekleşiyor
-
Arkadaşlar, Pareto baharda geleceğini söyledi çok büyük bir aksilik olmazsa. Bence ilk ağızdan bir açıklama olmadığı sürece diğer duyumları dikkate alıp moralinizi bozmayın. İnanın gelmesiyle yaşadığımız bütün kötü süreci bir nebze unutacağız. Kazanırsak bütün kötü süreci unutacağız. Bu yüzden en doğru şey çalışmak ve inanmak. Allah inanların yanındadır . Selametle
-
100 kişi katılsa herkes 20 tweet atsa gece boyunca 2000 tweet yapar. Geleceğimiz için bunu yapalım arkadaşlar. Yeni mezun oldum bazı şeylerden yeni yeni haberiö oluyor kurum içi mevzsuna Danıştay'a dava bile açabiliriz. Arkadaşlar birlik olursak gerçekten her istediğimizi alırız. Türkiye şartlarında güzel bir yaşam istiyorsak gelin birlik olalım.
-
@Axs123 Hocam ben 2019 mezunuyum ve GUY'a yetecek (bana göre) puan aldım. 2020'nin dahil edilmesine sevindim çünkü puanımı yükseltme şansım oldu. Ama inanın sevincim gün geçtikçe geride kalıyor çünkü burada 2018 için mücadele eden insanlarla birlikte mücadele ettim. Gerek twitter gerekse bir futbol maçında pankart açarak ya da dua ederek ya da gece gece resmi gazete takip ederek. Yani kimse size karşı değil aslında ama sizinki dıştan bakınca göze sokmaya benzediğinden insanlar karşı çıktı. Empati yapın 2018'de 90 puan alsanız ve bu ilanların hepsi 2018'de gelse hepsine girersiniz ama gelmedi, şimdi onlara karşı tepki göstermenin zamanı değil. Bazı konularda haklı haksız aranmaz, halden anlamak yeterlidir.
muhmul5811 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Belge teslim tarihinden ne kadar sonra işbaşı yaptırıyorlar arkadaşlar? Bir bilgisi veya düşüncesi olan var mı?
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Kendime göre yeteceğini düşündüğüm bir puanla bende başvuru yapmayacağım. Umarım hak eden kazanır. Lütfen gitmeyecek kimse başvuru yapmasın. Herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@duha Hocam ama çaresizdim. Özgüvenden öte çaresizlik demek daha doğru olur. O işe çok ihtiyacım vardı. İnsan zorda kalınca risk almak durumunda kalıyor
-
Evet hocam birisini geçtim. Diğerinde de Türkiye genelinde 1.yedeğim.
-
Hayır hocam. Ben bir kurumun mülakatında İşletme bölümünü bitirdiğim halde işletme bilimi nedir sorusuna çok saçma cevap verdim heyecandan. Ya da başka bir mülakatta bana pazarlama sordular bana pazarlama değil muhasebe sorun dedim birkaçını cevapladım 2 tane muhasebe sorusunu bilemedim. Benim gördüğüm kadarıyla verilen cevaplardan öte senin duruşunu ve konuşmanı inceliyorlar. Yani bilgiye takılmayın bence.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar Bitlis için mülakata giren 4 kişi sonuçlar açıklanmadan feragat ettiler gibi bir şey duydum. Bilgisi olan var mı acaba konu ile ilgili?
-
Arkadaşlar kazanamayanlar canını sıkmasın. İlk sürece girdiğimde hep guy olucam diye diye kendimi tek ona odaklamıştım, sonra hiç beklemediğim bir kurum olumlu sonuçlandı. Gerçekten bir şeyler kısmet işi ben bunu gördüm. Allah vermiyorsa hayırsız diye vermiyordur. Lütfen takılı kalmayın hepimizin kısmeti bizi bekliyor bir yerde. Bu süreç bilgiden öte psikolojik bir süreç kendinizi hiç suçlamayın. Az daha sabır her şey bitti dediğinde Allah bir kapı açıyor kuluna.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar haber beklediğim bir kurumdan olumlu sonuç aldım. Büyük ihtimal burada listede olacağım ama ben buradan feragat etmek istiyorum. Acaba böyle bir ihtimal var mı? Liste açıklanmadan ulaşayım bir dostumuzun daha şansı olsun. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
-
RE: DUY MUŞ
90.47 ile aranızdayım
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hocam bende 12.500 yaptım ama tam cevap çıkmadığından onu işaretledim. Yani en yakın o çıktığından onu işaretledim
Siz emin olarak mı işaretlediniz?