Arkadaşlar kurumda çalısanlardanım malıyede yanı Vergı dairelerinde 2000 kişi ekmekliliğini vermiş cıddı acık var kendi dairemde emekli olacak eş durumundan gıdecek yok becaişti tayındı 100 kişiden 60 kara düştük gelenleri söylüyorum. 2 becayıs 1tayin 2de atama kısaca açık fazla almak zorundalar yoksa iş gıtmıyor
mexs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Mrt1313 işletme iktisadına nerden çalışalım benım 2. Sefer girişim geçen yıl bir sürü alandan almıştı ona rağmen BDDK uzan yardımcılığı 85 civarı kapatmıştı bu Sene allah bilir
-
@MartinLuther murakıplık sana çok yakışır
mexs tarafından gönderilen son iletiler
-
@enjoythesilence murakıplık İngilizce sınavı için ne önerirsin kısa sürede, alanı çok mu zorluyorlar
-
@mexs biride demiyor p20 istemiyor p22 81 şuna yıkılmış durumdayım
-
@MartinLuther murakıplık sana çok yakışır
-
@enjoythesilence bu yorumdan sonra murakıplığı talep eden kalmayacak teşekkürler enjoy
-
@Mrt1313 işletme iktisadına nerden çalışalım benım 2. Sefer girişim geçen yıl bir sürü alandan almıştı ona rağmen BDDK uzan yardımcılığı 85 civarı kapatmıştı bu Sene allah bilir
-
@Mülkiye_17 2018 puanımp20 85,12. Sizleri görünce bankacılık uzman yardımcılığı gelir mi çalışayım mı diyorum kaçak kapatır tahmını olan var mı
-
@emilsax noldu kardeş anlamadım ben birleyler yasaklı ıleti kaldırıldı fln dedi
-
Arkadaşlar kurumda çalısanlardanım malıyede yanı Vergı dairelerinde 2000 kişi ekmekliliğini vermiş cıddı acık var kendi dairemde emekli olacak eş durumundan gıdecek yok becaişti tayındı 100 kişiden 60 kara düştük gelenleri söylüyorum. 2 becayıs 1tayin 2de atama kısaca açık fazla almak zorundalar yoksa iş gıtmıyor
-
Bende şimdi baktım 2017de
Hukuk 19-19
İktisat 25-7
Muhasebe 26-2
Malıye 26-13(76 net gıbı)
Puan 81 küsür sıralamam 3500 civarı ki guyda ilinrahatlıkla secersın