@garipbankacı dostum böyle ülke olarak zor günler geçirilen bir zaman diliminde etkinlik yapmak bence çok da uygun olmaz @paretowilfredo üstadın dediği gb subata kadar beklemeli diye düşünüyorum. Allah vatanımıza milletimize bu zor günlerde yardım etsn inşallah.
İibf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Duyuru!!!
16 EYLÜL SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR... O ilan buraya insallah gelecek -
RE: 2018 Guy Alımı
@duryy hocam benim fikrim 14 aydır guy un gelmediğini de yazabilirsek faydamıza olabilir diye düşünüyorm yani guy daha ön plana çıkabilir bence çünkü bakanmz malum üstüne alınmamaya meyilli
-
@pareto_wilfredo üstad sınav sonuclarının sonrasına dair bir duyumumuz yok mu bayadır sessizliğini koruyorsunuz Eylül ekim e dair hiç mi bi duyum yok artık iyice karamsarlığa düştük içimize su serpecek bi duyum olsa keske şöyle güçlü kuvvetli.
-
@fridakahlo bosversene kardeşim şurda ortalama bir haftadr (daha öncesini suan saymıyrm bile öncesi de var) dil döküyoruz meclise gidilecek 10 kişi lazım diye 5 arkadas dısında ankarada olup gelmek isteyen insan çıkmıyo niye sence? Sölim hemen adamlar nasılsa birileri yapıyo gerek yok diyorlar ama iş siteme geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar hala farkında değiller ve anlamıyorlar olan size bize sonrakilere olacak oysa birlik olunsa o kadar güzel seyler oluyo ki görüyoruz sağlık bakanlığını öğretmenleri bizim senelerimz gidiyo ama kolumu kıpırdataym yok Malesef.
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. Bu etkinlik bizim için var iibf unutma sessiz kalırsak tarihe gömülürz sesimiz çıkarsa belki bir umudumuz olur susma kendin için ailen için yılların için emeklerin için millet gezerken ders çalısan sendin belki hastan vardı belki çocugun onlarla bile az vakit gecirdin belki işe gittin aksam çalıstın belki yıllarını buraya gömdün giden gitti geri gelmez suan ki zamana iyi tutunmak lazım sessizlik diil hakkını aramak adına uslubunca derdini anlamak lazım haydi duyuralım aksam bulusalm -
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Dostlar akşam saat 20.00 de Gelir Uzman Yard etkinliği yapılacak olup buna ilaveten #AçıklanmayanSgkDntYrd tagıyla da sizlere destek olunacak inşallah kendiniz için katılın lütfen hepinizi bekliyoruz
-
Merhaba arkadaşlarım. Temmuz gec bi tarih bence ki kesinlik payı da yok mayıs sonu haziran bası itibari ile etkinlik yapıp o ay içinde ilan almamz faydamıza olur bence suan da surec bitmeden ilan vermezler o da bir gercek. O yuzden su on on bes gun gecsn de biraz harekete gecelim artk yeniden malum ay sonu mülakatta bitecek bahaneleri kalmıyo ne dersinz. Yavastan para toplamaya etkinlik sponsoru bulmaya gene yuruyus yapmaya sesimizi duyurmaya baslayalm mı?
-
@cemalicoşan , @Müşrif başka kim gidebilir meclise??? Gönüllü 5_6 kişi aranıyor Ankarada olan ya da olabilecek olan??? Belirleyelim haftaya inşallah gidilip görüşülsün o zamana kadar da cumhurbaşkanlığı iletişim numarasına arayıp durumumuzu iletelim topluca mesela bugun bunun gunu olabilir 0312 525 5555 iibf olarak her türlü sıkıntımızı ilanların gelmemesini sürecin belirsizliğini takvime bağlanmasını istediğimizi belirtelim 100 kişi arasa eminm değerlendirilir ne dersiniz?sadece guy mhuy istiyoruz demeyelim lütfen genel sıkıntılardan da bahsedelim sonrasında gene ortada kalmayalım bu sıkıntılar yıllardır süregelen sıkıntılar. Bu arada meclis için gönüllüler aranıyor
-
Benim bir fikrim var arkadaslar makul oldugunu düşünyrm. Bugün Antalya'daki gazete ilanını aksama kadar memurlar. Nete atalım bence haber yaparlar herkes yazarsa atarsa resmini. Şöyle bişi var biz parayla öyle yazı yazdıramazdk belki bunu değerlendirelim haberimz olur bence. Haber kanallarına da atalım ne dersnz
İibf tarafından gönderilen son iletiler
-
CoviddeGUYSınavı Herİlde etkinlik var dostlar bi kaç twit atalım lütfen es gecmeyelim
-
@strtmn sınav merkezleri artırılırsa buna gerek kalmaz bence hocam
-
Arkadaslarm Gelir idaresi sınav birimini arayıp sınav merkezinin artırılmasını talep etmeliyiz yoksa bu salgın döneminde 5000 kişi ve aileleri için ciddi bir risk söz konusu . Ben dün aradım sadece Ankara'da yapılıyor bu sınav ama dediler dedm idari hakimlik kaymakamlık sınavı da öyleydi ama merkezi artrdılar dedm şuan böyle bir gündemimiz yok dediler talep etmeliyiz yoksa ileride şehirler arası yasak felan gelirse sınavımız tehlikeye girer.
-
@glsahhss hayırlı olsun hocam
-
Denizliyi ilk sıraya yazanlar puanını da yazabilir mi bu yorum altında birleşelm
-
Bende denizli yazdm ilk tercihe 80 le
-
RE: Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
9 Ağustos Pazar Günü yani Bugün Saat 20.00 De İcra Müdür Yardımcılığı alımı için İİBF'ye de kontenjan ayrılması adına etkinlik yapılacaktır
-
RE: 22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
Etkinliğimiz başlamıştır tagımız bu
İİBFye İcraMüdürlüğüHakkı
-
RE: 22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
Etkinlik yapalım dostlar İibf de sınava girebilsin diye zira eskiden girebiliyorduk, hakim olabiliyorken icra müdür yardımcısı olamıyoruz talebimizi iletelim derim ben