VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@ceycey Sağlık olsun hocam , önünüzdeki sınavlar olur inşallah .
-
Arkadaslar butun barajlari sinirda gecmisim ingilizcede 20de kalmisim .uzmanlik teklifi gelirmi sizce ?
-
@Zach teşekkür ederim.
-
İngilizce 27 D 13 Y ile barajda kalmışım toplam 64 puan
-
@pek12 eyvallah kardeşim. Uluslararası ilişkiler mezunuyum kendi alanım için fena sayılmayacak kadar donanimliyim diye düşünüyorum ama işte sen benden daha iyi biliyorsun.
Uzun uzun yazacaktım aslında ama neyse yolun İstanbul'a düşerse de ben sana ismarlayayım. Çay içerken konuşuruz uzun uzun.
-
gy 17 ingilizce 27 alanları %50 barajını geçip başarısız olmuşum, işin komik tarafı ilk bölümlerden birini geçmem halinde uzmanlık teklifi alma ihtimali vardı onu da kaybettim yani her şey beni bankadan uzaklaştırma yönünde olmuş yapılacak bişey yok kpssyi bekleyeceğiz yine..
-
Arkadaşlar müfettiş yardımcılığı mülakatına girenler arasından elenenlere de uzmanlık teklifi yapıldı mı geçen senelerde?
-
İngilizce 28 d 12 y
Hukuk 26 d 14 y
Ekonomi 31 d 9 y
Maliye 29 d 11 y
Gy 17 d 22 y 1 boş
İngilizceyle uğraşmaktan gy ye vakit kalmadı baya bi soru salladım ingilizce barajı geçip gy den kalmışım çıldırcam ya bi yeri düzeltiyorum öteki yer bozuluyo -
@ambitious uzamanlik için gy mi önemli acaba
-
Kesin olmamakla birlikte (zaman içinde değişmiş olabilir) teftiş mülakatından elenenlere, kontrolörlük ya da uzmanlık teklif edilir. yazılı sınavdan elenenlere değil.
-
Arkadaslar bir de senede 1 mi oluyor vakıfın sınavları 2. Bir sınav açılması ihtimali var mı?
-
@atiba Hocam geçen sene benim arkadaşım girdi sınava gy ingilizceyi geçti alanlardan geçemedi ama şimdi uzman yardımcısı kendisi, benim bildiğim kadarıyla uzman teklif edilmesi için ya ilk 2 bölümü geçeceksin , yada alanları geçip ilk bölümden 1 tanesi ni geçeceksin
-
@voshue benim olmadı hocam ing baraj altı alanda kıl payı geçmiş barajları
-
@ambitious hocam peki teklif gelise kaç kişi için gelebilir yada istanbul için mi gelir geçen yıllarda nasıl olmuş
bilginiz var mı acaba ? -
arkadaşlar dün gece mail attım hala bekliyorum. bir arkadaşım bi saat önce atmış.cevp gelmiş..arayabileceğim bi telefon numarası biliyorumusunuz?
-
@ambitious ben İngilizcede takılmışım diğerleri yüksek. Barajları geçmişim. Bir umut beslemeli miyim?
-
@nedret biraz daha bekle benimki yeni geldi. Dün gece atmıştım
-
Halkbank gibi kimin ne yaptigini aciklasalarmis iyi olurmus ben de mail attim bekliyorum
-
@asdasd teşekkürler
-
@asdasd hocam şimdi ben olayın içinde olmadığım için ne desem yalan olur bu sene senin gibi bende sınava girdim daha önce girmedim sınava bende forumlar dan nasıl olmuş araştırmıştım sadece bir arkadaşımın başından geçeni söyledim oda başımdan geçtiği için bildiğim bunla sınırlı bekle deyip ümit veremem bekle me deyip ümidini kıramam geçen senelerden giren arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir hakkında hayırlısı olsun