VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@bir-birey Kaç tane ceviri parag vardı hatırlıyomusunuz
-
@buralardayeni o soru aslında sayıların keşfinden çıkıyor genel kültür sorusuydu tamamen açıların 4 katıydı heralde e de mesela 4 açı var onun 4 yada 6 katıydı
-
@fablo 6 tane die hatrlıorm 3 e 3 dü keşke 10 olsaymş.
-
@bir-birey 10 diyen cogunlukta ceviri sorularını kimse net hatırlamıyor
-
İng patlarsak uzmanlığa çağırsınlar bari 20 yapmışımdır da 28 çok zor ya soru sayısı az %70 yapmak baya sıkıntılı
-
@fablo bana az gelmş o zaman.d on deildi ya az sormşlar dedim sınavda belkide hızlı yapmaya çalştm die öle olmştur.d
-
ing soruları 10du net hatırlıyorum 21-30 soruları arasındaydı a grubunda ( severek yaptığım tek bölüm olduğu için ordan başladım )
-
@totti 10 ceviri var diyosunuz yani süper haber 8 paragraf vardi dimi
-
@totti 10 olduna eminsen sevindim ne kadar çeviri o kadar doğru.d
-
@fablo hocam paragrafa sürem yetmedi son sorular sallama oldu @bir-birey ben eminim de illa ki 6 diye iddaa edenler çıkar münakaşa girecek durumda değilim içiniz rahat olsun ama 10
-
@totti Benimde biraz öyle oldu bir kere okudum ona uygun bir şeyler yaptım
-
@requescatinpace çok doğru ama ben nedenin geçmişte olabileceğini olayında şu an olması gerektiğini düşündüm.. çünkü zaman ifadesi bugündü anlam olarak present perfect oldugunu ve did not kullanmasının sebebini de gelmek fiilinin anlık bi olay oldugu için kullandıklarını düşünüyorum.. yani zaman uyumu aramadım.. ama can t yapan hiç kimsede denk gelmedi şimdiye kadar.. yanlış yapmışımdır heralde..
-
arkadaşlar would lu soruyu tam olarak hatırlayan var mı?
-
@pek12 if i were kalibindan sonra mi wouldnt lu bir yapi geliyordu suan ole hatirladim ama emin degilim malesef
-
@buralardayeni her harfin kenar sayisinin 2 kati oluyordu diger harflerde sanirim bize de T sormuslardi
-
@forrestxyz ben de wouldlu bişey işaretlemişimdir kuralı biliyorum da zor bi soru muydu yani millet tartışmış:)
-
@pek12 inan bir fikrim yok ama ole olmasi lazim diye biliyorum ben de
-
So does thomas yapan yok mu ya
-
@pek12 wouldn't olmasi lazim siklarda would da var miydi hatirlamiyorum
-
@fablo ben so did yaptim ama herkes bisey diyor kmsenin aklinda tam soru kalmadigi icin emin olamiyoruz