Ankara'yı avucunun içi gibi bilen arkadaşlar
-
Ankara'da sınava gireceğim. Birkaç sorum olacak, yardımcı olabilecek var mıdır?
-
@bulbasaur ankranın neresinde
-
@aleks10 Yıldırım Beyazıt Üni'de olacak ama hangi yerleşke belli değil. Ben tek bir yer zannediyordum ama Esenboğa ile Keçiören arasında bayağı fark varmış. Hızlı tren ile geleceğim. 6.30 treni ile 10'daki sınava yetişebilir miyim, onun hesaplarını yapıyorum.
-
@bulbasaur kral yerleşkeyi ögren yardımcı olayım göç idaresi çankaya yerleşkesindeydi eger sınav orda ise farklı bi tarif yapcam
-
@aleks10 eger ki sınav esenbogada ise , hafta sonu ulaşım sıkıntısı yaşayabilirsin ,çünkü otobüsler çok sık gelmiyor.Sen yeni tren garında indin alttan eski tren garına geç.Eski tren garından çıktın karşında gençlik parkın içine girmeden ulus yönüne dogru yürü (stadla park arasındaki yoldan) orda bi600-700 metre yürüdün orda yolum sag tarafında beyaz paralı otpbüsler var o otpbüalerde ybu ya gidene bin dumlupınar köyü diyede geçer(kesinlikle adama sor çubuga gidene degil bak çubuga binersen yanlış gidersin)en rahat bu ptpbüslerle gidersin hocam
-
@aleks10 buda B planınız olsun eger çok geç kalacak gibi olursanız çubuk yazana binin çünkü o daha sık geçer ybu ya gitçem dersiniz o sizi dumlupınar mahallesi duragında indirir.Durakta indin yanında(sağ) havalanı var yolun karşına geçtin şuan tekelcinin önündesin tekelcinin sol(yukarı) tarafında önünde bi mahalleye giren yol var onu takip et, orda ybu ya gitçem diye bi sor onlar sizi otobüs duragına yönlendirir o durakta bekle otostop çekebilirsin veya mavi dolmuşlar (Ybu) geçerse ona binin ordan 5 dkka sonra okulda olursunuz umarım açık şekilde anlatmışımdır.Her hangi bi sorununuz olursa haber edin hocam.
-
@aleks10 2016'daki sınav etlik-keçiören'de olmuş. bu yıl da aynı yerde olur deniyor. tren garı'ndan oraya taksi hariç nasıl gidebilirim ve kaç dk sürer minimum ve maximum?
-
@bulbasaur eski tren garından çıktın stadla gençlik parkı arasındaki yoldan yürüyorsun aklına sınavda ne sorcaklar var yakmışsın sigaraya yürüyorsun gennçlik parkının girişine geldin. ulus metrosun önündesin şuan karşında blu residence gibi birşey olcak bide karşında koskoca MERKEZ BANKASI var içinden diyeceksin ulan ne hayatlar var.Yolun karşısına geçtin böyle hafif 37 derecelik egimli bayır yukarı bi yol var ulus heykele çıkan eski meclis binaso felan var o yoldan çıktın bayırı tırmandın colinsin ufak bi binasının yanındasın hah ışıklardasın şimdi taşıtlara kırmızı sana yeşil yanınca karşıya geç heykelin önündesin şuan yanında dönerci simitçi felan var orda bi sigara daha yakki otobüs hızlı gelsin 277-281-279 yazılı egoya bin egoya binerken abi Keçiören ANTARES in oraya gitçem de YBU varmış de kesin sor ama yanlış binme sonra şey de bide abi konyadan geliyom Sınava geldim Ego kartım yok binebilirmiyim de alırlar zaten.Tebrikler şuan egodasın.Antaresin orda otobüsden in Sınav eger ybu batı kampüsündeyse batıya dpgru hafif yürü görceksin eger doğu kampüsündeyse dogu yönüne dogru biraz ilerle Koskoca ihtişamlı YBU Binasını görürsün.
-
@aleks10 37 derece çok yerinde olmuş
-
@aleks10 Bu anlattıkların en iyi ve en kötü ihtimalle kaç dk sürer. Pazar günü olacak sınav.
-
ankarayı avucunun içi gibi bilen Cem YILMAZ(VİZONTELE) :d
-
@bulbasaur sigarayı yakma hızınıza baglı :).şaka bi yana 15 dkkda heykele ulaşsanız şimdiden ego cepte programını tele indir.durak numarasından otobüsün geliş baktine bakım çok sa taksiyle gidin az ise bekle otobüsü 5 dkka bekledin diyorum antaresede 15 dk diyorum toplam 35 dkka 5 dkkada dogu be batı kampüsünü bulma süresi Diyorum 40 dkka 10 dkkada aksaklık olursa diye error term ekliyorum 50 dkka maximum son kararım dır.mininmum ise şanslıysan yürüme hızınınız yüksekse ve otobüs beklemezseniz 30 dkkadır
-
@aleks10 Çok yardımcı oldun, teşekkürler.
-
@bulbasaur ne demek önemli değil
-
@aleks10 Yht Garı'ndan Etlik-Asagieglence dolmuşu geçer dedi bir arkadaş. Ona binersem Antares'te inip az yürürmüşüm. Öyle yapsam nasıl olur, o dolmuş kaç dakikada gelir ve oraya gitmesi ne kadar sürer?
-
@bulbasaur geçerse oda olur kaç dkkada bir gelir bilmiyorum.O dolmuşa binersen daha hızlı gidersin
-
Eyvallah, çok sağol tekrar.
-
@bulbasaur evet hocam denklem doğru yürüme mesafesinde inebilirsiniz ama dolmuşun geçtiği yeri doğru tespit etmeniz gerek. Nereden geçtiğini net bilen varsa cevaplarsa seviniriz.
-
Ben şimdi gâra gidiyorum.gidince dolmuşculara sorarım merak etmeyesin
-