AKK kalktı kar mı ettik zarar mı?
-
Cepten internet paylaşımı ücretli hale geldi. Üstüne bir de türk telekom zamları hesaplayınca adil kullanım kotası kalktı da iyi mi oldu bilemiyorum.
-
Hiç iyi olmadı.
Ortalama hesap yaparsak 16 mps hızında 50 gb akk olan bir internet 59 tl civarındaydı. Akk dolduktan sonra 4-5 mbps civarına düşüyordu.
Şimdi 4 mbps hızı olan paketi 59 tl ye satıyorlar.Not: 4 mbps internet hızında ancak 360p kalitede video izleyebilirsiniz. O internet ağına bir kişi daha dahil olursa bol bol küfür edersiniz.
4K (2160p) yayınların konuşulduğu günümüzde 360p'ye mahkum olmak üzücü bir durum. -
Çok kötü olacak umarım Rekabet kurumu ya da Btk bu teklifi kabul etmez. Yoksa eskisi gibi apartmanlarda paylaşımlar başlar.
Tekelin zararları ;Telekom hem kendi tarifesine hem de alt yapısını kullanan operatörlere zam yapmayı planlıyor
-
RK veya BTK'da çalışan arkadaş varsa konu hakkında bir çalışma var mı acaba? Yazabilirse çok iyi olur
-
Hocam benim internetim 74 lira, 34 megabit 75 GB AKK aşıncada 16 megabite düşüyor. Telekomdan arayıp 8 megabit sınırsız 84 lira dediler:) ayda ortalama 50 GB harcıyorum varın kazığı siz düşünün . Allah tan 2020 ye kadar tahahüt vermişim.
-
http:/ /www.diken.com.tr/uzmanlara-gore-kotasiz-internet-hiz-yok-zam-cok/ burda net bir şekilde açıklamış .
-
Cepten internet paylaşımıyla AKK’nın ne alakası var anlamadım. Benim hattımdaki internetin kotası kalkmadı ki
Zaten ev internetinde hızları düşürdüler+fiyatları arttırdılar AKK’nın etki alanında kâr ettiler -
@öğrenci BTK regülatör olarak müdahale edebilir. Bir ihtimal yıllardır zarar eden Türk Telekom'un zararını karşılamamız gerekebilir
-
@kml Araplar şirketin içini güzel bir şekilde boşalttı, zaten değerinin altında özelleştirildi yanlış bilmiyorsam şimdi bedeli ödeme sırası her zaman ki gibi bizler de diyorsunuz sanırım
-
@öğrenci hem de faiziyle ... umarım aynı yanlışı tekrar yaşamayız.
-
Her şeyin bir kılıfı oluyor ve sonunda olan bizim cebe oluyor. Avrupa'da internet, sabit telefon, cep telefonu üçü bir kampanya paketi olarak çok uygun fiyatlara sınırsız veriliyor. Fransa'da en son bunların tamamı 26 euro idi. Üstünde bir de cep telefonu veriyorlar. Yurtdışı aramalarda dahil. Bizdeki şu rezilliğe bak, zengin bu sayede büyük zengin oluyor. Büyük vurgunlar teknolojiyi elinde bulunduranlarca yapılıyor.
-
AKK ilk geldiği anda da firmaların kazanç elde etmesini sağlamıştı, kalkarken de aynısı oluyor. Bu da bir süreç, bizim gibi ülkelerde iyice sömürene kadar kullanıyorlar ne yazık ki. Sonunda biz de uygun fiyata yüksek hız kullanacağız da o arada yine birileri kar edecek ne yazık ki.
-
Hayır şuna anlam vermek güç. Madem geçilecek, ha geçildi ha geçilecek olmasa. Firmalarda bu süreçte vurguna meyil etmese. Hep aynı hikaye hep aynı haksız kazanç!