KYK yurtlari
-
Bahar dönemine başka üniversiteye gidilirse KYK yurtlarında kalmak için ne yapılmalı başvuru açılıyor mu
-
@merve4, içinde söyledi: KYK yurtlari
Bahar dönemine başka üniversiteye gidilirse KYK yurtlarında kalmak için ne yapılmalı başvuru açılıyor mu
Yatay geçiş ya da farabi mi planlıyorsunuz?
-
@merve4 ben üniversiteden mezun olalı 5 sene civarında oldu ama bizim zamanında KYK bunu bir iç yazışma ile hallediyordu.
-
@posteflatun, içinde söyledi: KYK yurtlari
@merve4, içinde söyledi: KYK yurtlari
Yatay geçiş ya da farabi mi planlıyorsunuz?
KYK da çalışıyorum ona göre yardımcı olmaya çalışırım hocam
-
@merve4 İlk defa KYK'da kalacaksanız başvurular açılır, gittiğiniz yerdeki kontenjan durumuna göre yerleştirilirsiniz. Genelde bahar döneminde yurtta kontenjan sorunu olmaz.
-
@posteflatun evet
-
@posteflatun hocam çok sağolun bahar yarıyılı için Yatay geçiş için başvuru yaptım bekliyorum lakin yurt konusu hakkında bir fikrim yok diye yazayım dedim bilmiyorum hani açılır gibi geldi ama hiç bu konuda bir yok onun için acikcasi
-
@merve4 yazları nöbetçi kalan yurtlar oluyor. Oraya başvuru yapıyorsunuz, çok büyük ihtimalle yer oluyor. Bahar döneminde ise sanırım kendi yurdunuz ile kalmak istediğiniz yurt arasında yazışma yapılıyor.