BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@farukk__147 yds'li değil hocam 20 si konusu da net değil öyle söylenmiş
-
@kmaraşlı Kurum tarafindan mi soylendi bu tarih?
-
Arkadaşlar evine polis gelen oldu mu yoksa herkesin evine mi polis geldi
-
@unikara11 mülakattan 2 gün sonra gelmişlerdi bana ama çoğu kişiye geldi şu ana kadar
-
@paramedik anladığım kadarı ile mülakata katılan herkese güvenlik sormuşturması yapılıyor
-
Evine polis gelmeyen var mi? Bana basvurdugum hicbir kurumla ilgili polis gelmedi. Komsulara sordular mi bilmiyorum ama.
-
Keşke sonuçları açıklasalar da insanlar hayatlarına yön verse
-
Bana da gelmedi polis ama gvs yapıldığından eminim. 3hafta önce felan herkesin bitti zaten
-
@samet06 1 ay oldu bana polis geleli. Hala bir sonuç yok anlamış değilim neyi bekliyorlar
-
@uzmanavukat bana da gelmedi. Başka kurumlardan sonuç açıklanan oldu. Onlardan da gelmedi ki herkese geldiğini sanmıyorum ben.
-
Hocam daha önce de yazmıştım ben. Gvsleri sordurduğumda 184 kişi için yapılıyor dediler. Bu sadece Ankara olabilir tabi. Tam bilgim yok. Ön güvenlik soruşturması var bir de, o herkese yapıldı. Mülakattan önce başladı hatta. Gvsler de herkese yapıldı mı bilmiyorum
-
@samet06 bana mülakattan sonra geldi ama, Ankara için derken onu anlamadım
-
@unikara11 Ankara il emniyette sordurdum. 184 kişi için soruşturma yapılıyor dediler. Botaş 184 kişinin ismini mi verdi yoksa Ankara’dan mülakata giren 184 kişi mi var bilmiyorum.
-
@samet06 Ankaradan mülakata giren seçilen 184 kişiye gönderdiler herhalde
-
bana da polis gelmedi. Ama daha önce polis gelmeden gvs'si tamamlanıp işe başlayan arkadaşlarım var. Yani polis olayı şart olmayabilir.
-
Durup beklemektense yaz stajına başlayacak olan gençler başlamış ise onlara sosyal medya üzerinden ulaşıp bilgi edinmek isteyebilir miyiz
-
@kamucu ne gibi bir bilgi edinebiliriz ki
-
bana hiç polis gelmediği gibi komşulara da soran olmamıış. bu durumda ben mülakatta elenmiş mi oluyorum. buna yorabilir miyim bunu?
-
@kedot valla karışık ya Bi anlam veremedim. Bölüm neydi bu arada
-
@unikara11 size de mi gelmediler?