Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
@ahmet-tahsin hocam 7 sinde net teyit etmiş oluruz söylerler. 1/2 ye yaklasirsa süper olur Ek olarak rtuk e de kalmamıştır pek kimse. Insallah burasi rtuk mülakatina kadar açıklanir. Elbette çok istiyorsaniz kazansaniz da girin ama ben çekilecegim olumlu olursa oradan
-
@snickers bende o fikre geldim hocam. Kazanırsam istihdamdan ve ptt den çekilirim o kesin.
-
@ahmet-tahsin hayırlısı olsun hocam. Size de 7 si 13.30 17 30 arası mi yazmışlar?
-
@snickers amin hocam. 7 si ama sanırım 9-12 arası benim ki. Öyle hatırlıyorum
-
@ahmet-tahsin herhalde 12 12 ayırdılar sabah öğlen diye o zaman hayırlısı olsun hocam eksikler de var inşallah olumlu sonuçlanır.
-
@snickers inşallah hocam. Olacak o kadar hocam. Mülakata yapacak bir şey yok
-
Arkadaslar mülakatlar nasıl geçiyor sanırım başladı bu hafta ? Direkt soru olmasa da Kurul nasıl? Eskiden mustesar olurdu baskan şu an bakan yardimcisi mi girecek böyle bir şey olmaz herhalde ? Olursa da kötü bir durum değil mi?
-
açıklanma tarihi hakkında bilgisi olan var mı?
-
meraklısı var mı bu ilanın bilmiyorum ama açıklanmış arkadaşlar
-
Şükür kazandım. İşkurdan ve ptt den çekiliyorum. Rtük e gidip gitmemekte kararsızım. Bu konuda fikri olan var mı.. Sanayi mi rtük mü
-
@ahmet-tahsin hocam ikisinin de avantajları var. ben de kazandım ve rtük'e gitmeyeceğim. başka bir üstkurul olsa belki olabilirdi ama burası hem kötü bir yer değil hem rtük çalışma alanı benim açımdan ilgi çekici değil. karar elbette sizin hayırlı olsun
-
@ahmet-tahsin hocam RTÜK de rakibim olduğunuz için değil, ama gerçekten sanayi mülakatına kalabilseydim sanayiyi tercih ederdim...Bu arada çok sevindim tebrik ederim darısı bize olsun..
-
@snickers ooo hocam hayırlı uğurlu olsun sana da sevindim Hakettin..
-
@akademili eyvallah hocam çok teşekkür ederim. inşallah rtük'te senden de iyi haber bekliyoruz. bilkent'te çayını içmeye geliriz
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Feragatları unutmayalım.
-
@snickers İnşallah kardeşim
-
@ahmet-tahsin Hayırlı olsun hocam Biraz daha ilan gelip açıklansa ptt de personel kalmayacak
-
Ben de hukuk alanindan kazandim çok şükür. Rtükte listedeydim mulakata katilmayacagim.
-
Kazananları tebrik ederim böyle haberleri okuyunca yüzüm gülüyor. Darısı bana inşallah işkurda yedeklerde olmaya bile razıyım, arada sayıştaydı hakimlikti derken kurum değiştiren olur bakarsın bize de sıra gelir.
-
@akademili eyvallah hocam umarım sende istediğine kavuşursun. Rtük için bir istihare yapıp karar vereceğim.