29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@aslan-reyiz biraz afaki duruyorlar bence tahminler çeldirici şıklar fazlaydı sanmam yüksek kapatacağını. 2016 sınavına göre bence daha zordu şıklar daha çetrefilliydi.
-
Benim tahminim de 55 24 78.9 Ham puan artı 3 de sapma desek 81 82 olur
-
Anket oluştursak ben çok hakim değilim nasıl yapılır, idari sınavı için genel görünüme bakmak açısından iyi olabilirdi
-
Ilk başta herkes bi yüksek yüksek netlerini yazınca diğer bizim gibi sınırdakiler cekinir oldu. Keisn olmaz gözüyle bakıp yazmadı kimse netini. Simdi bir de herkes en kötü ihtimalle hesapladigini yazsa ve bi siralama oluştursak yine?
-
- adim sinavdan çıkış çok kolaydı sınav yorumlari
- adim kesin olmayan sorularla 85 90 dogru sayilı 5000 kişi
- adım soruların yayınlanması 85 90 dogru sayısi aday sayısının 3000 kisiye düsmesi
- adım sinavin aciklanması ve 2900 kişinin netlerinin düşük gelmesi nedeniyle ösym yi suçlayıp dava açma konulu konuşmalarin geçmesi
-
Arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz 23-56
-
Gkgy 28 alan 60 listeye ekleyebilirsiniz nacizane barajın 81/82 olacağını düşünüyorum çevremde idaride iddialı cok insan vardı 85 üstü pek yok.
-
Fazla ümitlenmeyin arkadaşlar iktisat maliye kolay geldi ve hukukçular yaptı hepsini o yüzden yüksek kapatma ihtimali daha yüksek önemli olan hangi bölümden ne kadar sapma puanı kapacaz ona bakmak lazım 24 57 kazanabilir ama 26 55 kazanamayabilir çok önemli sapma puanı
-
Alan ağırlıklı 81 doğruda kalacak gibi hayırlısı artık sapmayla 84 puan yapar
-
21-56 şans var mı
-
Arkadaşlar bu sene mezun oldum bir daha bu sınavı görebilir miyim
-
@kafdağınınarkası o mantıkla hukukçular da desin anayasa idare ceza kolay geldi, onları da iibfciler yaptı. öyle bakış olur mu? kandırmaya yönelir fayda sorusu ve dolaysız vergi sorusu vardı, etti 2. zaten 7 soru vardı ki 2 yanlış bile önemlidir. kolay gibi çeldiricili sınavdı.
-
Ben anlamıyorum hem çeldirici şıklar var diyorsunuz hem de sınav çok kolay diyorsunuz o zaman kimse düşmedi o çeldirici sorulara. Bu durumda bize helal olsun demekten başka bir şey düşmez. Ben 2016 mülakattan elendim ve şuanki ile hemen hemen aynı netlerim. 81ile sınırdayım diyenlerin hayretle okuyorum yazdıklarını.
-
Yığılma 77 78 doğru arasında büyük ihtimalle alan ağırlıklı 78 doğru ile kapatma ihtimali var sıralama oluşturulsa da bakabilsek
-
@kd16 hocam sizin netleriniz kaçtı 2016 da yazabilir misiniz?
-
@kafes66 hadi baslayalım o zaman herkes beni etiketleyerek yazabilir doğrularını sıralamayı yaparım. Ben baslayayım benim 21 57. Ama herkes düşük diye cekinmeden en kötü halini yazsın bence
-
@kubra111 bana da 57 21 yazabilirsin
-
@kubra111 24 gky 55 alan
-
24-56 şeklinde 80 net yapana sapmadan en az 3 veya 3.5 puan gelir rahat olun. Her sınavda sınav çok kolaydı muhabbeti yapan iki grup vardır. İlki sınava hakkıyla çalışıp ilk 100 e girenler, diğeri çalışmadan girip beklentisi olmayan, çalışsam kesin yapardım (yersen) diyenler.
-
@rootofallevil tespitin en doğrusu