29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mülkiyeli5561 Helal olsun hocam insallah mülakatı da gecersiniz.
-
59-24 sıralama 133. Hamdolsun.
-
28 30 27 84,08 puan sıralama 140. 28 30 29 hesaplamıştım ben.
-
11 sapma diyorlardi eksi sapma gelmiş bana hayırlı olsun arkadaşlar ilk defa ösym tam netimi vermiş mutluyum
-
ilk iki bölümün anlamı kalmadı. son kısma yüklenmek lazım
-
Bir sonraki sınavda negatif sapma alacağız anlaşılan
-
Bana da nasip oldu arkadaşlar 162.oldum kazananları tebrik ederim hakkaniyetli bir mülakat olmasını dilerim. Tabi öyle bir şey mümkünse
-
Gygk 23 7
Ortak alan 28 7
İdari Yargı 30 5
Sıralama 252 Puan 82,05
Hesapladığımdan az geldi ama 2.kez üst üste kazandım .Hayırlısı artık bu sefer olur inşallah -
27-55 >>sıra 335.
25-57>>sıra 265.
aynı doğru sayısı yalnız alanı fazla olan arkadaş kazanmış.
18-61>>sıra 284....alanı fazla olan 79 doğru ile yine kazanmış.
-
Tesekkur ederim tebrikler için ama mülakat sonucları da hayırlı olur inşallah yazilidan çok mülakatı düşünmek berbat birşey ama yapacak birşey yok hayırlısı artık. Kaynak olarak burada başlangıçta paylaşılan kaynakları çalıştım farklı birşey yok yani. Ama konuları daha ustunkoru çalışıp gunduz işteyken kanun ve aksam evde soru çözümüne önem verdim. Allah da takdir etti oldu. Kazanan kazanamayan herkes için hayırlı olur inşallah sonuçlar..
-
@aslan-reyiz genelde sınavlarda hep gkgy nin farkı yarattığını gördük. Şaşırdım bu sonuca
-
@bir-i̇ki 88,97
-
İyiki kazanamamışım nerden torpil bulacaktım bi de onla uğraşacaktım oh be büyük bi yük kalktı üstümden
-
Mülakata kalan arkadaşlara tavsiyem yemeyin içmeyin gece az uyuyun torpil bulun yoksa benim gibi olursunuz mutsuz ve ümitsiz özellikle idaride bakan düzeyinde referans lazım yoksa debelenir durursunuz
-
Tahminimden 2 net düşük geldi. Şükür oldu.
23-7
32-3
29-6
Puan 85,66
Sıralama 91 -
@aslan-reyiz Sizin oldu mu hocam?
-
mülakat sayfası açsa keşke moderatörler. ölü evinde def çalmak olmaz. oradan devam ederiz.
-
Mulakata kalamayanlara rabbim tez zamanda hic ummadiklari yerden buyuk bir mutluluk ve basari nasip etsin insallah..
-
Arkadaşlar puanı düşen var mı
-
Ham puanım 81,714 gerçekleşen 81,600