İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Pazartesi aramayi unutmayalim arkadaşlar
-
Pazartesi arayalim ve baska kurumlari kazananlari da hatirlatalim ..
-
Unutmuyalim yarin aramayi arkadaşlar
-
Hayırlı Geceler Arkadaşlar. Sizlerden ricam SGK Denetmenlik ilanına hemen başvurmayın. 17’sine kadar vakit var belki o zamana kadar açıklanır Kazanabilirsiniz. Ve başvurudan feragatta edemeyeceğiniz için 1 kişinin mülakata kalamamasına sebep olabilirsiniz. Lütfen biraz bekleyin arkadaşlar Teşekkürler..
( Lütfen bu konuda Empati yapın ) -
Kurumu arayan var mı aramaya çalıştım ulaşamadım?
-
Ulaştim fakat çok alakasiz bolumunu ulastim sonuc yok:)
-
0 (312) 296 60 69 arkadaşlar bu özel kalemin numarası
Açıklanmayan mülakatlar için arayıp soralım -
bende ulaşamdım arkadaşlar ..
-
İstanbul seçimi öncesi açıklanması için etkinlik yapılacak mı twitterda falan
-
İş müfettişliği sürecine dönmesinde olay
-
@paretowilfredo hocam herhangi bir bilgi var mı mülakat sonuçları ile ilgili?
-
İş ve meslek danışmanlığı nihai yerleştirme sonuçları açıklanmış. En geç İstanbul seçimi öncesi bizim sınavın açıklanması için etkinlikler yapalım. Hissediyorum eli kulağında
-
İşkura 444 lü numaradan ulaşılamıyor ama personel daire başkanlığına mı ulaşmamız gerek?
-
@rootofallevil iletişim numaraları
0312 216 3089
0312 216 3279
0312 216 3332
0312 216 3298
bu numaralardan ulaşabilirsiniz hocammülakata katılan arklar arasın ki sonuç hızlanır feragatleri de iletip hatırlatalım .
-
Bizim mülakatlar değerlendirilmek üzere bakanlığa gönderilmiş midir acaba?
-
@rootofallevil sanmıyorum hocam daha çok bekleriz gibimi geliyor .
-
Arkadaşlar hep gib'den haber alınıyor, şuanda da sanırım bir kaç güne mhuy gelecek. Bizim mülakatlar ile ilgili hiç bilgi alabilecek durumda olan yok mu???
-
TAG GÜNDEMDE
HaziranİİBFye UcBinGUY
-
https://twitter.com/CaferUZUNKAYA işkur gm yi etiketleyebilirsiniz.
-
Bugün mülakatlar biteli tam 4 ay oldu arkadaşlar . İnşallah kadroları doldurup 35 kişiyi tamamen alırlar .. ayrıca sayın genel müdür sosyal medyayı cok aktif kullanıyor ona da yazabilirsiniz .