TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bandersnatch

FİLM-DİZİ
    bandersnatch
    5
    5
    628
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      evandro Son düzenleyen:

Black miror ekibinin yeni filmiymiş. İzleye var mı? Ekibin dizisini izledim bir dönem ama aşırı fantaziye kaçıyordu bıraktım. Film için ne söylenebilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • kml
        kml Yasaklı Son düzenleyen:

İnteraktif depresif film, şu kış havasında depresyonu garantilemek için birebir 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Rorschach159
          Rorschach159 Son düzenleyen:

Filmin gidişatını sen seçiyorsun enteresan bişey olmuş kafayı yedirtmelik bi film. Ancak şunda anlaşalım Black Mirror fantazi değil o teknolojilerin üzerinde çalışıyorlar misal Çin'de bi şehirde insanlar birbirine puan vererek yaşıyor örneğin askerler özellikle özel kuvvetlerde bi gözlük üzerinde çalışıyorlar düşman görünce kırmızı olarak işaretliyor gibi.

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
          -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • Antimülakat
            Antimülakat Son düzenleyen:

İlginç kafa yapıları ile enteresan işler yapmaya devam edecekler gibi. Bakalım bunları takip edelim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • bad1905
              bad1905 2018 kpss Son düzenleyen:

hocam izledim ve harika bi bölümdü black mirror yine bir çok şeyi sorgulamanıza yol açacak bir bölüm yayınladı.Bir çok aşamayı siz yönlendiriyorsunuz ve en önemlisi o karar anlarına tekrar geri dönüp farklı olaylara sebep olabiliyorsunuz ki bunların yanında yine çok güzel mesajlar veriliyor..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti