İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@bluephantom uzman yardimciligi farkli olablir. Idari memurlukta teknik bilgi sorulmadi. Hatta komisyon teknik bilgi 2. Mulakatta olacak biraz bakarak gelin dedi
-
@iibf_sbky Onu bana da demişlerdi. Dediğim gibi suçlamak için demedim zaten. Siz ve diğer arkadaşlara sorulmamış olabilir.
-
@out-of-sorts Ben farklı bir alandan başvurdum ama,mimarlık için biraz bilgi edinmeye çalıştım immib le ilgili,alınan personeller üstlerine bağlı olarak çalışacak; proje planlama,tasarım ve faaliyet kısımlarından oluşmakta.Tabi bu kurum açısından değerlendirmeye devam edersek yapı ve tasarım anlamında epey geniş bir çerçevesi olacaktır.
-
@şanlıtellak Mülakata giren her adayın kendinden emin bir şekilde kalıcı olacağını belirttiğini düşünüyorum fakat komisyon sözlere mi tutuma mı bakacak emin değilim.
-
@bluephantom Benim mülakatım da benzer geçti.Farklı olarak ön hazırlık yaptığım için iyi geçtiğini söyleyebilirim fakat yine de komisyonu memnun etmek zordu.
-
@iibf_sbky peki,idari memur mülakatının içeriği tamamen tanışma faslından mı ibaretti?
-
@tahsin989 kendi tanit, immib ne is yapar ve nasil , neden bu kurumu istiyorsun bu sorular soruldu bana. Cikanlarin cogu da ayni seyler soruldugunu soyledi
-
@iibf_sbky Cevabınız için teşekkür ederim.
-
selam,ön mülakatın işe alımda etkisi olacak mı sizce arkadaşlar?
-
@tahsin989 Fazla olduğunu sanmıyorum pek çok mülakat görmüş birisi olarak. Tamamen etkisiz diyemeyiz ancak yok denecek kadar azdır. Asıl mülakat ikinci oturumda olacak. Ona mutlaka asılın.
-
İmmib de uzman yardımcılığı mı? yoksa diğer devlet kurumlarında A grubu 657 uzman yardımcılığı mı?
-
@sarda maalesef kötü bir soru
-
@sarda Ben yapılan işin içeriğinin bunu belirleyeceğini düşünüyorum.
-
Kurumu arayan veya 2. Mulakat tarihi ile ilgili kesin bilgisi olan var mı
-
@ademsmith Ben,ön mülakatta söylenenlere güvenerek tekrar aramadım,açıkçası.Siteyi takip edin demişlerdi,biran önce güncel listeyi ve mülakat saatlerini yayınlasalar iyi olur.
-
Merhaba arkadaşlar,2.mülakatlarla ilgili kurumda bilgi alan oldu mu?
-
Bugün aradım. 28 ve 29unda (perşembe ve cuma) mülakatlar olacağı söylendi. Hangi gün idari memurların hangi gün uzm. yardımcılarının olacağı belli değilmiş. O yüzden henüz duyuru yapılmamış.
-
@avicenna duyuru yayinlandi. Idari memurlar 28i uzmanlar 29u. Yalniz onceki mulakata gelmeyenleri de cagirmislar sacmalik yani
-
@iibf_sbky Evet ilginç ve can sıkıcı bir durum.
-
@iibf_sbky Sanki geçmiş dosyayı kopyala yapıştır yapmışlar. Aslında bir arayıp sormak lazım ilkine girmeyenler ikinciye girebiliyor mu diye?