2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Acaba kaymakamligi mi tercih ederler yoksa sayistay mulakatina da girerler mi? Bir de sayistaydaki siralamalari nedir?
-
Arkadaşlar bu yıl yapılacak olan sınavda Ticaret hukuku ile aram olmadığı için muhasebe seçtim. Deneyimli olduğunuz için sormak istedim. Örneğin, Bddk klasik sınavının muhasebesi kadar mıdır zorluk olarak? Şimdiden teşekkürler.
-
Merhabalar arkadaşlar evrak teslimi yapan oldu mu ? özgeçmişi bilgisayarla mı el yazısıyla mı doldurdunuz ? Teşekkürler
-
@adam-smithh Güvenlik soruşturması bilgisayar , özgeçmiş el ile hocam
-
@hickskaldor teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kaymakamlığı kazanıpta sayıştay listesinde olan çok kişi var mı acaba..yada idari hakimlikte
-
Arkadaşlar merhabalar güvenlik formumda askerilik kısmı için bedelli yapcak olanlar ne yazdılar acaba
-
belge teslim süreci bitti, tanıdığım denetçi arkadaşlar ve çalıştığım kurumu denetleyen denetçiler bu hafta ankara'ya dönecek. ev ziyaretleri süreci ne zaman başlar acaba?
-
@kombassankoma hocam ortalama ne kadar sürer ev ziyaretleri bir bilginiz var mı.
-
@ahmet-tahsin hiçbir fikrim yok hocam maalesef, umarım uzun sürmez
-
@kombassankoma inşallah hocam
-
arkadaşlar çalışan arkadaşlara ev ziyareti nasıl olacak ? görüşme için ankaraya mı çağıracaklar...
-
@ahmet-tahsin kaymakamlığı kazanabilirler ama sayıştayı zor kazanırlar 1 kişi olabilir..O da inan küçüklükten beri kaymakam olmak isteyen donanımlı biridir.Lütfen bu sınavı kaymakamlık sınavı ile kıyaslamayın..Kaymakamlık sınavı Sayıştay sınavından çok daha kolay bir sınav .Sayıştay donanım gerektirir kısaca.Kaymakamlığı küçümsemiyorum ama müfredat olarak sayıştay kadar kapsamlı değil.Kazananların çoğu da sözelci...
-
@oguzhan06 hocam o açıdan sormadım. Hani feragat olur mu diye. Kaymakamlığı seçerlerse şansımız artar.
-
Mulakata kalan arkadaslar pazargunki eleme sinavina girdiniz mi
-
@adam-simith girdiler tabi ve bu nasil bir druma sebep olack cok merak ediyorum
-
@adam-simith ben girdim mesela girmeyen çok azdır mülakatı geçeceğimizin garantisi yok çünkü
-
@eeyore13 iste bu girenler yeki sinavda onlerde olur da mulakati gecerse bi boskuk olusmicak mi yeni 45 kisilik grupta bu eksiklik yaratmaz mi
-
@hayhuy o muhtemel boşluk zaten elemeyi geçen 225 kişi ile doldurulur. Son 45'e kadar da bu mülakatın sonuçları belli olur herhalde,olmasa bile kimlerin hala mülakat aşamasında olduğunu göz önünde bulundurarak seçim yaparlar zaten.
-
Klasik sinav 27-28 Nisan da yapilacagi icin 26 nisan cumaya kadar bu alimin mulakatlari sonuclanir bence ona gore klasik sinava girmez burdan kazananlar. Diye düşünmek istiyorum