2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Merhaba arkadaşlar ev ziyaretinde erkek adaylar açısında nasıl giyinmek uygun olur sizce kot gömlek çok mu lakayıt olur özellikle ev ziyareti tamamlanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
@eeyore13 takım elbise giy kardeşim . Hiçbir şey kaybetmessin. Sonuçta adamlar takımla geliyor
-
@herkesesu öyle yapayım artık teşekkür ederim
-
Arkadaşlar mülakat için nasıl bir çalışma izliyorsunuz. bütün konular tekrar mı yoksa alan konularını sallayıp güncel siyasi sosyal ve ekonomik olaylara mı odaklanıyorsunuz ? ya da sadece referans ? ve mülakat sonuçları ne zaman açıklanır tahminen ?
-
arkadaşlar neden burası sessiz bu kadar. belki de beraber çalışacağız bizim birlik göstermemiz lazım
-
@parpp merhaba;
alan konularını şöyle bir tekrar etmekte fayda görüyorum.
mülakat sonuçlarının 26 sı gecesinde açıklanabileceğini söylemişti ev ziyaretine gelen denetçi. Hatta aralarında gülüştüler yine eve gidemeyeceğiz diye. -
@zeze çok teşekkür ederim inşallah mülakatı geçersin.
-
@parpp merhaba, önceki yıllarda buna benzer bir soru görmüştüm forumda cevap veren arkadaşın adını hatırlamıyorum ama alan konularına ilave olarak sayıştay kanunu,sayıştay raporlarını, 5018 sayılı kanununa bakmayı önermiş.Bu kadar kapsamlı olur mu mülakat bilmiyorum ama işine yarar belki diye söylemek istedim.
-
@mnurcan çok teşekkür ederim. bazıları 3 bazıları 6 soru soruyor diyorlar belli de olmuyor ki. neyse hayırlısı olsun
-
@parpp aynen hayırlısı olsun:)
-
Arkadaşlar whatsapp linki var mı?
-
@Gizem93 sanmıyorum
-
Herkese başarılar arkadaşlar
-
başarılar arkadaşlar
-
Herkese basarilar arkadaslar. Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok seviniriz. Hakkinizda hayirlisi olsun
-
Herkese başarılar, tecrübelerinizi aktarırsanz cok seviniriz
-
Ortam hakkında bilgi verebilirseniz çok seviniriz Perşembe günü bilgi vereceğim bende inşallah
-
arkadaşlar aynen. sorulan soruları söylememenizi anlıyorum ama kaç dakika sürdüğü işte kaç soru soruldu ve komisyonun genel tavrından bahsederseniz çok makbule geçer. hem bizden sonraki senelerde mülakata girecek arkadaşlar da yararlanmış olur
-
Giren arkadaslar nasil gecti
-
Ben mülakata henüz girmedim fakat edindiğim izlenim üzerine anladığım kadarıyla 3 ila 5 soru soruluyor ve yorumdan ziyade bilgi sorusu gündemle alakalı pek konuşulmamış yaklaşık 10 dakika sürüyor