Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
-
-
Ne zaman açıklanır acaba
-
kim kacla basvurdu arkadaslar
-
78e gelir mi
-
@tozkok umarım bu hafta açıklanır
-
Cuma açıkmalır galiba genelde 1 hafta 10 günde açıklanmış.kaçla kapatıR kaç kİşi başvurdu ?Hangi ii
başvurdunuz -
@alan42 78ile konyadan basvurdum ben
-
Konya yolundayım
-
74 ile Konya'ya başvurdum gelme şansı var mı arkadaşlar? Haftaya kaldı listeler..
-
burda bu hafta ortası açıklancak denilmliiş
https:/ /forum.memurlar.net/konu/2359267/1.sayfa#a08ed32d-6f22-e911-80e7-a0369f7d1486 -
@malianestezici basvuru cok olmus ben basvururken oyle dedi ordaki gorevli ama yuksek puan pek yokmus 78e senin puanin iyi dedi
-
Ben başvuru yaparkn 67 ile başvuranda vardı 63le başvurunda. O yüzden bayvuru çoktur.Forumlarda gördüğüm 85,81,78,76,74,73 puanlar tabi ilk 25 e girmek önemli inşallah düşük kapatır.85le başvuran zaten merkezi atamayla atanır neden tarıma başvurduysa?Hakkımızda hayırlısı artık.
-
bu tazminat olayi hakkinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar memuriyete gecmek haklinbir sebeb olarak sayilir mi yoksa tazminat odemei gerekir mi
-
@nairu hocam zaten başvurunun bitmesine bir iki gün kala bir yığılma olmuş. Ben başvuru tarihinin ilk haftası gittim liste baya boştu. Sonradan aldığım haberlere göre dolmuş kalmış
-
@alan42 hocam adam 85 almış merkezinde yanlış tercih yapmistir burayı deniyordur.
-
16 ocak saat 17.30da yani ilanın bitmesine 2 gün kala memurlar net e verdiler ilanı.o nedenle erzurlda bile arayp soran vardı.800 e yakın toplam başvuru varmış sanırm.ama 60taban olduğu için,60 70 arası da başvuru çoktu.70 üstü olan umarım ziraat müh çoktur da bizim çok yükselmez.Ben yinede 85 ayan kişinin tarım a girmesini doğru bulmuorm 2 ay sonra illaki başka kruma gidecek ne gerek var.Hakkımızda hayırlısı
-
@malianestezici Hermes nasibini yer hakkmızda hayırılısı olsun listeye umarım girebilirz
-
@alan42 Hocam 800 baya çokmuş. Memurlar nette çıktığı gün şaşırdım açıkçası. Başvuru bitimine iki gün kala gördüler ilanı. Sizde takip etmişsinizdir Ankara 86 ile kapatıyo. Bi taraftan da bakıyorsun Çankırı 68 ile, Kırıkkale 72 ile kapatıyor. Belli olmuyor bu işler nasip. İnşallah listeye gireriz hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@malianestezici hocam ben şöyle düşünüyorum muhtelemen yeteri kadar başvuru olmadı son 2 günde duyulsun diye memurlar netede ilan verildi.Birde ziraat mühendislernden duruma göre kpss değilde belli bi bilge isteniyordu o da başvuruyu artırmış olabilir.Memurlar nete verilmeseydi bende 72 73 le kapatır diye düşünüyordum kırıkkale gibi ama şimdi korkuyorum açıkcası.Hakkımızda hayırlısı
-
@malianestezici, içinde söyledi: Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
@alan42 Hocam 800 baya çokmuş. Memurlar nette çıktığı gün şaşırdım açıkçası. Başvuru bitimine iki gün kala gördüler ilanı. Sizde takip etmişsinizdir Ankara 86 ile kapatıyo. Bi taraftan da bakıyorsun Çankırı 68 ile, Kırıkkale 72 ile kapatıyor. Belli olmuyor bu işler nasip. İnşallah listeye gireriz hakkımızda hayırlısı olsun.
Hocam şimdi baktımda Ank Bölge 45 kişilik ilana çıkmış 1300 kişi başvurmuş ve 225 kişi mülakatı kalmış.Konya Bölge için 37kişilik ilan 800 başvuru olmuş 185 kişi toplamda mülakatta kalacak.O yüzden Ank kıyasla Konya Bölgeye başvuru olmamış bile.Başvuru çok diye korkuyorduk ya.o yüzden açıklamak istedim.