Aradım bu hafta içinde açıklanır siteyi takip edin dediler.Belge kontrolleri yapılıyormuş
alan42 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
RE: Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
@malianestezici Hermes nasibini yer hakkmızda hayırılısı olsun listeye umarım girebilirz
-
RE: Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
@malianestezici, içinde söyledi: Tarım Kredi kooperatifi Konya bölge birliğine başvuranlar toplanalım
@alan42 Hocam 800 baya çokmuş. Memurlar nette çıktığı gün şaşırdım açıkçası. Başvuru bitimine iki gün kala gördüler ilanı. Sizde takip etmişsinizdir Ankara 86 ile kapatıyo. Bi taraftan da bakıyorsun Çankırı 68 ile, Kırıkkale 72 ile kapatıyor. Belli olmuyor bu işler nasip. İnşallah listeye gireriz hakkımızda hayırlısı olsun.
Hocam şimdi baktımda Ank Bölge 45 kişilik ilana çıkmış 1300 kişi başvurmuş ve 225 kişi mülakatı kalmış.Konya Bölge için 37kişilik ilan 800 başvuru olmuş 185 kişi toplamda mülakatta kalacak.O yüzden Ank kıyasla Konya Bölgeye başvuru olmamış bile.Başvuru çok diye korkuyorduk ya.o yüzden açıklamak istedim. -
Aradım belge kontrolleri devam ediyor siteyi takip edin diyor gün verilmedi.Bukadr uzun sürdüğüne göre 80 altı zor idari memurluk ta.Açıklansada umudu kessek.Hayırlısı
-
Aradım bugün açıklanıyor mu diye sordum.Önümüzdeki hafta dediler.Ne acıklıcaklar ki bukadr zor mu?
-
22*4= 88 kişiyi 18 gündür listeleyemediler.inşallah bu bekleyişi hayrımızadır.
-
Aradım. üst kuruluş onayını bekilyorlarmış .Onaylandığında açıklanacak dediler.Yine kesin bugün açıklanır diyemiyorlar.Hayırlısı olsun
-
@tahsin989 Teşekkürler paylaşımınız için.İlginç gerçekten bekletmeleri.
alan42 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk telekom start 2019
Sınav süreci ile ilgili bilgi alışverişi yapabilmek adına telegram kanalı açılmıştır herkesi bekleriz.
-
@yasar61 Çünkü Ttelekom a başvurup buraları takip eden çok az arkadaş var.Herkese ulaşmak zor gerçekten.o yüzden Mental ik dan bilgi almak sağlam olacaktır.
-
@yasar61 Bunu ancak mental ve TTelekomu arayıp sorabilirsiniz .Mail değilde arayın bence.Belki son bi grup bekletiliyordur tekrar sınav yapılacaktır.Belki de gereksiz maillerinze düşmüştür gelen mailiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar yok mu duyum haber bilgi?Süreç ile ilgili.
-
@farukk 12sinde girenler Ank için .14 ünde kiler ise istanbul için girenler.2 grupta beklemede. Sınavdan sonra hiç bi haber yok.Telegram grubu var katılmak isterseniz.Orada konuşuldu baya
-
@rorschach159 Ankara için hangi gün sınava girmiştiniz?
-
@rorschach159 hocam çalışan arkadaşınızı varsa süreç hakkındada bilgi alabilirsiniz belki .birde geçen yıl 50 75 kişilik bi sayı bahsedilmiş forumlarda bu sene için alım sayısı hakkında bilginiz varmı
-
@tahsin989 Teşekkürler paylaşımınız için.İlginç gerçekten bekletmeleri.