Aile bakanlığı avukat alımı 2019
-
@kml dava sayısı çok bir kurum hocam. Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü çok yoğun çalışıyor, ciddi anlamda avukata ihtiyaç var kurumda. Diğer birimlere göre avukat olarak çalışacak hukukçuları yoğun bir tempo bekliyor.
-
@antimülakat 25 bin oldu ama her kurumda dolmuyor
-
@evandro Ticaret Bakanlığı, Maliye ve SGK'da doluyordur diye düşünüyorum. Çok gelir toplanmayan İçişleri, Çevre ve Şehircilik gibi yerlerde ise dolmuyordur diye düşünüyorum.
-
@evandro bununla ilgili bilginiz varsa detaylı bilgi alabiliriz hocam.
-
@antimülakat DSİ, Ticaret, hazine, maliye, GİB, gümrük vekalet ücreti dolan bildiğim kurumlar.
-
@evandro vekalet dolmazsa ne oluyor yıllık çıkan toplam vekalet herhalde verilmiyor mu üst sınır dışında alt sınır da mı var
-
Bir de mülakatlar başladı sanırım giren yok mu hiç ne soruyorlar ne kadar sürüyor aşama hakkında bilgi verebilecek kimse yok heralde
-
@beko_6765 hocam alt sınır duymadım. Kurumda çok az dava yoksa yine ortalama bir vekalet alırsınız. Üniversite avukatı arkadaşım yine yarıdan fazlasını almıştı ama tamamını almayı herkes ister tabi.
-
@evandro teşekkür ederim bilgi için
-
@veblenist vekalet ücreti her türlü dolar o zaman. Hatta tahsilat yapma şansınız varsa dönemini beklemeden alırsınız.
-
Kimse yazmıyor ne soruyorlar ki prosedür nasıl bilen var mı?
-
Herhangi bir duyumu olan var mı?
-
Sonuçlarla ilgili duyumu olan varmı?
-
@xray Ankara Barosu’nun davasından sonra işlerin baya uzayacağı kanısındayım.
-
Diyanet' te de dava açılmıştı ancak onlar dava sonucunu beklemeden açıklamıştı.
Bakanlık neden bekliyor acaba.Bir de diyanetin alımında kazananlar göreve başladı mı onun akıbeti önemli. -
@xray diyanette kazananlar göreve başladı
-
Arkadaslar sonuclar aciklanmis. Yedek yaziyor bende ama pek umutlu degilim. Bilgisi olan var midir?
-