@vamos Teşekkürler hocam çok sağolun.
X
xray tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.ADALET BAKANLIĞI içinde yayımlandı
xray tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.ADALET BAKANLIĞI içinde yayımlandı
@vamos Teşekkürler hocam çok sağolun.
-
Mülakata giren arkadaşlar yardımcı olabilirmi ne gibi sorular soruyorlar kurul kaç kişi ne kadar sürüyor.Cevabınıza çok ihtiyacım var 9'un da mülakata gireceğim.
-
@maveraünnehr35 Benimde oldu çok şükür 73.7 gelmiş puan gk gy 32-3 alan 25-10
-
Geçmiş olsun arkadaşlar 32 gk-gy 24 alan şansım varmı sizce?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)KPSS A içinde yayımlandı
Sadece 2018 kpss den p3 puanım var 2019 kpss ye girmedim başvurabilirmiyim kılavuzu okudum ama tam anlayamadım .
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)KPSS A içinde yayımlandı
Sadece 2018 kpss den p3 puanım var 2019 kpss ye girmedim başvurabilirmiyim kılavuzu okudum ama tam anlayamadım .