28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@cnscns, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
19 haziranda mülakatı olan var mı? nasıl çalışıyorsunuz 3 ya da 5 soru soruluyor diye okudum icra ve genel kültürün yanında borçlar medeni usul vb de bakılmalı mı sizce
Bence sınavda sorumlu oldugumuz her yerden soru gelebılır.Üzerime inanılmaz bir rehavet çöktü resmen çalışamıyorum.Mülakatın da gerçi bilgi değil genel olarak diksiyon ,hal hareket olarakölçüldüğüne inanıyorum.Şahsen bilemediğim soruya hatırlayamadım deyip geçmeyi düşünüyorum:)) Benim mülkatım 30 haziran ,mülakatın da 3 yada 4 dk sürdüğünü tek tek alındığımızı duydum..
aynen bende de heyecan ve rehavet bir arada odaklanıp çalışamıyorum bir türlü çok iyi bildiğimiz bir şeyi bile o an hatırlayamayabiliriz umarım hep bildiğimiz yerlerden gelir
-
Arkadaşlar mülakata girip çıkan var mı? Varsa anlatabilir mi? Nasıl aldılar, kaç soru sordular, nerelerden sordular, ne sordular...
-
merhaba arkdaslar
ıcra mud yard ıle ılgılı bılgısı olan var mı..1000 alı olacağıyla alakalı ...
ıc mud yar mayısda içerden alım olmuş yanlız aralıkda mud ve mud yard dısardan olmuş
-
@Malimüşavir Merhaba arkadaşlar'dan sonrası yok bende.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@Malimüşavir Merhaba arkadaşlar'dan sonrası yok bende.
yaa neden ki :=)
-
@Malimüşavir Hocam hem cümleler bir hayli devrik olmuş hem de hemen hepsi tamamlanmamış. Hıçkırık tutmuş gibi sizi
-
@albertcamus Bende okurken su an farkettim .Tabletten yazinca sanirim cumleler esksiklik olmus.
Gecenlerde 1.000 tane icra mudur yardimcisi alimi icin izin verildi.
Mayis ayinda icra müdürlüğü alimi yapilmis ve icerden olmus alimlar.
Aralikta ise icra mudur ve mudur yardimcisi alimi birlikte yapildi.Alim disardan sağlandi.
Duyumunve bilgisi olan arkadaşlardan paylamasini bekliyorum .
Alimlar icerden mi olur , ilan ne zaman gelir . -
@Malimüşavir 1200 kişi yıl sonuna kadar demişler. Bende sağdan soldan bunu duydum. Herhangi bir doğruluğu yok.
-
@Blueberry tsk ederim .Gecen sene idari hakimligi 8 soruyla kaybettim .ikisine birden hazirlanacagimda bu sene programlama afina sormustum.
-
Mülakata giren arkadaşlar yardımcı olabilirmi ne gibi sorular soruyorlar kurul kaç kişi ne kadar sürüyor.Cevabınıza çok ihtiyacım var 9'un da mülakata gireceğim.
-
@xray, içinde söyledi: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Mülakata giren arkadaşlar yardımcı olabilirmi ne gibi sorular soruyorlar kurul kaç kişi ne kadar sürüyor.Cevabınıza çok ihtiyacım var 9'un da mülakata gireceğim.
Ben de girmedim henüz ama yazılanlara göre; mülakat kurulu 5 kişiden oluşuyor, mülakat 3-5 dakika sürüyor, birkaç kişisel sorunun ardından 1 icra iflas sorusu + 1 genel kültür sorusu (ya da anayasa/borçlar/ticaret) soruyorlarmış. Eldiven-maske-kalem orada veriliyormuş. Bol şans hocam.
-
@vamos Teşekkürler hocam çok sağolun.