Aile bakanlığı avukat alımı 2019
-
Aile bakanlığı 80 avukat alımı için ilana çıktı. Kpss p3 ile alım yapacak, avukatlık ruhastnamesi zorunlu.
-
Maaş ne, vekalet ücreti oranı gibi durumlar ne acaba sözleşmelide
-
Hangi illere alım yapılacak belli mi arkadaşlar?
-
Başvuru tarihleri : 04/02/2019 - 12/02/2019
Kadro:4/B -
Anladığım kadarıyla illere ilişkin bilgi verilmemiş, vekalet dolmayacaktır diye tahmin ediyorum dava sayısı çok bir kurum değil.
-
@kml işimizi yapalım diye 657yi bırakmaya değmez sanırım
-
@hegia-sophia hocam değebilir yani sonuçta kamu kurum avukatı pozisyonu sözleşmeli olması çok değiştirmez vekalette alırsınız ama tam dolmaz sadece. Mevcut kurumunuza da bağlı.
-
@kml anladım hocam bi araştıralım teşekkür ederim
-
@hegia-sophia hocam 657de hangi pozisyondasınız? Merakımdan soruyorum tamamen
-
Rahat çalışırsın. 4.700 civarında maaş alırsın. Üstüne bir de vekaletnameden ne gelirse. 6 bin TL'yi görürsün ortalama. Hiç yoktan krallar gibi maaş.
-
-
Ruhsatın fotoğrafını çekip o şekilde sisteme yükleyebilen var mı illa taratmamız mı lazım
-
@jesist cam scanner diye mobil uygulama var onu kullanarak fotoğraftan tarayabilirsiniz.
-
Başvuruda bahsedilen Özgeçmişin örneği var mı yoksa kendimiz mi yazıyoruz?
-
@milagros örnek aramanıza gerek yok hocam internetteki herhangi bir formatta yazabilirsiniz. Nadiren kurum matbu bir format isteyebiliyor ama o da ilan ekinde yer alır zaten.
-
Özlük hakları konusunda bilgisi olan var mı acaba güncel ücret nedir?
Bir de mülakata giren var mı sorular ne alemde ? -
@beko_6765 vekalet doluyor mu onu net bilen yok ancak maaş 4.500 düzeyinde.
-
@evandro hocam bunla ilgili şöyle bir yazı oluşturmuştuk. https://www.google.com.tr/amp/s/www.tercihiniyap.net/amp/kamudan-haber/memur-maaslari-2019-ne-kadar-h6555.html
-
@antimülakat vekaleti dolan kamu avukatları ve vekaleti dolmayan kurumlar diye bir şey ben de yazayım istiyorum da tüm kurumların bilgisi yok elimizde.
-
@evandro geçtiğimiz yıl tamamını dolduran kurumlarda 22 bin TL idi. Bu yıl 25 bin olmuştur diye düşünüyorum.