2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
- Grupta 50'yi geçen herkes mülakata kalır mı ne dersiniz? Geçen sene 10 gün sonra açıklanmış sınav bu sene kaç günde açıklarlar acaba?
-
@denklem123 bu seneki sinav gecen seneki sinavlara (2013 sonrasi sinavlarin zorlugunu tam bilmiyoruz, 2013 sinavina gore bir tik zordu bence) gore daha zor muydu kolay miydi tartisilir. fakat katilim biraz fazla gibiydi. bu sebeple ben ortalamanin yukselecegini ama bu artisin cok da buyuk bir artis olacagini zannetmiyorum. 50 ile cagirdilarsa bu sene 56-57 gibi olur diye dusunuyorum. katilimcilar para banka kismini bu kadar zor bulmasa 63-65'den cagirirlar derdim.
-
Denetçi yard. Sınav sonuçları açıklanmış
-
Sınava giren arkadaşlar nasıl değerlendirmişler kağıtları? Kıt mı, normal mi, bonkör mü?
-
@tonyukuk646 biraz kıt. Ben kazanamamışım
-
@dalisalvador Geçmiş olsun hocam. Barajı mı geçememişsiniz yoksa sıralamaya mı girememişsiniz?
-
@tonyukuk646 barajı geçememişim hocam
-
@dalisalvador İnşallah uzmanlık sınavında daha iyi bir sonuç alırsınız hocam. Bilgilendirme için sağ olun.
-
@dalisalvador gecmis olsun
-
@denklem123 Hocam 1.grup için hangi kaynaklarla hazirlandiniz ben Gazi ekonometride okuyorum okulda islediklerimiz yeterli mi bilemiyorum
-
bir önceki alımda hazine uzmanları merkez bankasına geçmesin mülakatta eleyin diye maliye bakan yardımcısı merkez bankasını arayıp talimat vermiş.bakalım bu süreç nasıl olacak.
-
@merasim34, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
bir önceki alımda hazine uzmanları merkez bankasına geçmesin mülakatta eleyin diye maliye bakan yardımcısı merkez bankasını arayıp talimat vermiş.bakalım bu süreç nasıl olacak.
neden hazine'den tcmb'ye gecmek isteyen cok kisi var? kayda deger bir maas farki mi var ki?
-
Açıklanmış arkadaşlar. Ben 2.gruptan girmiştim. 47 ortalama ile mülakata hak kazanamamışım. Muhasebeden beklediğimden çok düşük gelmiş. Ya inanılmaz kıt okudular ya da bi yanlışlık var.
İtiraz süreciyle ilgili bilgisi olan var mı? İlanda bilgi yok.
-
Notlar inanılmaz kıt ben matematikten 100 beklerken 58 almışım imkansız nasıl itiraz ediliyor
-
1 puandan az bir farkla kaçırmışım. İnanılmaz üzgünüm. Hayırlısı olsun
-
isealim@tcmb.gov.tr mail atıyormuşsunuz itiraz için
-
@elifff, içinde söyledi: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
isealim@tcmb.gov.tr mail atıyormuşsunuz itiraz için
Nerden öğrendiniz. Ben de atayım.
-
4.kategoriden girdim ben de ve hukuk inanilmaz düşük geldi bu nasıl iş
-
@ziggurat aradım o şekilde söylediler
-
- Grup para bankadan aşırı düşük bir not almışım. O kadar kazık soru sorup bu kadar kıt not vermek ayıptır. Bu sınavı geçen var mı aramızda merak ediyorum