2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@hilmihilmi sonuçlar ik sayfasında yayımlanacak diye biliyorum ama, sizi aradılar mı?
-
Tahmini ne zaman açıklanır, duyumu ya da öngörüsü olan var mı?
-
Araştırma ilanı çıkmış...sonuçlar hala belli değil...
-
Arkadaşlar denetçi mülakat sonuçları açıklandı
-
Var mı kazanan arkadaşlar? Uzmanlık da bir hafta sonraydı sınavı belki haftaya açıklanır.
-
Bu haftayı da mı boş geçeceğiz acaba, denetçilik açıklandiktan sonra beklentim yükselmişti aslında. Bi haber alan duyumu olan var mı?
-
@kozetta denetçi 15 kişiydi, uzman yardımcısı 50 kişi.. belki biraz daha uzamasının sebebi budur. ben şahsen çok yoruldum ve beklemeyi bıraktım. Hali hazırda işi olanlar için sorun yok ama benim gibi yeni mezunlar için iş- yüksek lisans başvurularının bittiği üstüne teklif ve karar aşamasına geçildiği zamanda belirsiz bir yeri bekleyip ona göre plan yapmak çok zor.
-
Bugünden beklentisi olan yok mu? Genelde çarşamba ve cuma günleri açıklanıyor gibi bir izlenim var.
-
@twoof arkadaşlar bankayı arayıp cevap alabilen oldu mı hiç. Ben beceremedim çünkü. Bu hafta da açıklanmazsa bir buçuk ayı geride bırakıcaz
-
@xxmezun Neredeyse her gün arıyorum. Her gün aynı cevap: bize geldiği an bekletmeden ilan ediyoruz diyorlar. Bugün başkan değişikliğini sordum. Başkan değişikliği süreci uzatmaz cevabını aldım.
-
@kktcnr teşekkürler. Mecbur bekleyeceğiz o zaman. İnş gerçekten uzatmıyordur başkan durumu süreci. İnşallah bu hafta açıklanır da kurtuluruz.
-
@xxmezun
Arkadaşlar güvenlik soruşturması sonucunu öğrenen var mı? -
@maxim1 ben öğrenmedim. Nasıl öğrenildiğini de bilmiyorum gerçi
-
Ben aradım insan kaynaklarını az önce de bugün de açıklanmayacak, bize gelen bir bilgi yok henüz dediler. Genelde çarşamba ve cuma günleri bi beklenti oluyor diye yazmak istedim.
-
Bayramdan sonra 5.hafta dolmuş olacak yarın. Eğer başkan değişikliği gerçekten de süreci uzatmadıysa en geç haftaya açıklanması lazım artık. Geçen yılki alımda 100 kişi alınacak olmasına rağmen sonuçlar mülakatlar bittikten sonraki 6.haftada açıklanmış zira.
-
@Lourdes o konuda es geçtiğiniz bir nokta var hocam. geçen senekilerin güvenlik soruşturma formları mülakattan iki hafta önce alınmıştı, bizim ise mülakat günü.
-
@baskan Hmm bilmiyordum bunu. Ay sonunu bulur diye mi düşünmeliyiz o zaman?
-
ben artık o düşüncedeyim.
-
Bu haftadan umudu olan var mı? Geçen yıl soruşturma formlarını 17 Ekim'e kadar istemişler, mülakatlar 9 Kasım'da bitmiş, sonuçlar 21 Aralık'ta açıklanmış. Soruşturma formlarını aldıklarından 9 hafta, mülakatlar bittikten 6 hafta sonra yani. Biz de şu an bayramdan sonraki 6.haftaya giriyoruz. Kişi sayısının yarı yarıya olduğu düşünüldüğünde bu hafta açıklanması mümkün aslında ama hiç ses yok maalesef, var mıdır ki hiç duyumu olan vb. ?
-
Sayfadaki diğer mülakat sonuçlarını kaldırmışlar. Bugün açıklanacak gibi bence.