İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
-
arkadaşlar benim anlamadığım bu diploma , iş talep formu , fotoğraf vs ne zaman teslim edilecek
orası biraz karışık e devletten başvuruyu yaptıktan sonra listeyi mi bekleyeceğiz , listede olursak bu belgeleri götüreceğiz -
şanlıurfaya başvurmayı düşünen var mı
-
@1acar1 evet hocam sözlüye giderken alınacak şimdilik sadece başvuru ypacağız
-
@issiz-0 haklısın şimdi bir daha baktım "Giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanan adaylar" işsizlik den okuduğumuzu da yanlış anlıyoruz
-
Uşak'a ataması olan bir arkadaşımız memnun olduğunu söylemişti. Maaş dışında mesai ücreti şeklinde ek ödemede varmış. İşte zaman zaman yoğun, zaman zaman rahatmış. Bildiğiniz memurluk veya vhki. Yazışma, kaydetme, dosyalama, saklıya alma vs. durumları.
-
@antimülakat hocam ikamet şartı var mı? Bulundugumuz il alım yapmıyorsa basvuru yapamaz mıyız?
-
@antimülakat hocam "valiliğe bağlı 112 açm de görevlendirilecek" diye yazıyor ilanda ama bizi çağrı alıcı yaparlar mı acaba bilginiz var mı? eğer dediğiniz gibi büro işleriyse bana göre çok iyi bir fırsat bu kıtlıkta
-
@antimülakat pardon hocam. Genclık ve spor bakanlığı alımı ile karıstırdım
-
@smithayran maalesef hocam.bu durumla ilgili net bir bilgim yok.
-
@antimülakat peki üstad yine de sağol
-
77 kusurle başvurcam bende denemekten başka çare yok
-
Moral bozmak gibi olmasın ama geçmiş yillara ait puanların üstün e maalesef en az 4 5 puan eklenmeli diye düşünüyorum. Çünkü bu alım da kadro sayısı çok az. Geçmiş yılda 10 kişi alan yer bu alımda 1-2 kişi aliyor.
-
Arkadaşlar yazdığımız il çok alakasız bir il olsa mülakatta bunu sorun ederler mi ? Batı illeri yüksek kapatıyor malum İzmir'li olunca da 84.50 puanla mülakata girmemektense Edirne Kırklareli falan yazmayı düşünüyordum ben..
-
başvuru ekranı açılmış.
-
Fotoğraf işini nasıl yaptınız
-
@sim hocam telefona fotoğraf boyutlandırıcı uygulama indirip ,boyutlandırabilirsiniz
-
başvurduğumuz ili değiştiremiyor muyuz?
-
daha önceki alımda illerin kapattığı puanları bilen var mı ?
-
@hoffafd sayfanın başına giderseniz orada mevcut @Antimülakat hocam paylaşmıştı.
Düzeltme @evandro hocam sayfa 2 de paylaşmış -
77.7 ile mardini yazdım bende. Olursa olur olmazsa çay demleriz.