Askerlik tecil 😄
-
Bu tecillerin öne kayması nedir dostlar. Eylüle kadar atanmam gerekir derken şimdi haziran olmuş
-
@pozitifdışsallık resmi bir açıklama yok malesef
-
tecillerin geriye ileriye cekilmesi diye bir sey yok e-devlette 30.09 2017 ye kadar tecili olanların haziran yazıyor benim de gecen sene öyleydi tecilim 30.09 2016'ya kadar olmasına rağmen erteleme bitim tarihi olan haziran yazıyordu e-devlette. elinizdeki belgeye bakın
e-devlettekine aldanmayın -
@low_profile şimdi 30.9.2017 ye kadar askerlikle ilgim olmaz dimi olurda mülakata denk gelirse o ara sıkıntı olmaz mı
-
@pozitifdışsallık yav kardeşim şimdi bunla ilgili haberleri okudum da bazılarının öne cekilmiş bazılarının da daha ileri bir tarihe atılmıs yazıyor sozcu gazetesinde neyin ne olduğu bile belli değil madem seferberlik durumu var askerliği tecili daha ileri bir tarihe niye alnıyor bi kac kişinin e-devletle elinde belgedeki tarihlerin farklı olduğunu görmesi ve o ara seferberlik söylemleri haberi birleştirilip böyle bir haber yapılmış ben senin yerinde olsam hiç sitres yapmazdım ama istersen gene de bi ASAL'ı ara sor bakalım varmıymıs böyle bir durum
-
e-devlette hata olabiliyor elinizdeki tecil belgesi geçerlidir
-
@low_profile dediğiniz gibi oluyor kesinlikle, geçen sene ben de bayağı araştırmıştım. E-devlet belgeyi otomatik oluşturuyor arkadaşlar . İçinizin rahat etmesini istiyorsanız en yakın askerlik şubesine gidin 5 dakikada durum belgenizi veriyorlar. Verilen kağıtta tepede yazan "x tarihine kadar sakıncası yok" ibaresi sizin asıl tecil tarihinizdir.
-
bakaya durumunda atamamız gerçekleşir mi? atamalar 8 9 ayı bulabiliyor. o zamana kadar tecil biterse izlenebilecek bir yol var mı?
-
@caletti yüksek lisans
-
@low_profile hocam hali hazırda yüksek lisansa kayıtlıyım zaten. ama tecil temmuz gibi bitecek. egee o vakte kadar işe başlamazsam ne yapacagim? sorun bu..
-
@caletti Benim de durum böyle lisans tecili olmasın o.Yani YL tecil hakkınız saklıdır heralde
-
hocam 3 yarıyıl kayıt yaptırıyorsun ve 3 yarıyılda başarısız olursan ilişik kesiliyor. son çıkan yönetmeliğe göre olay bu şekilde yani. benim de 3. yarıyılım haziran, temmur gibi bitiyor. yani ilişik kesilecek büyük ihtimal. işte o saatten sonra eğer mülakatlar açıklanırsa işe başlıyacak olursak ne yapacağız? yani kurumu kazandı kağıdını götürüp askerliği 1 celp dönemi dha tecil ettirebilir miyim acaba? bakaya kaldığım halde.
-
@caletti şuan ki yüksek lisansı bitirmeden kaydını sildirir başka bir üniversitede yüksek lisansa başlarsan tekrar tecil edilir askerliğin
-
Bu ileti silindi! -
Kardeşim bi sorum olacak kurumu kazandı kağıdı nedir nerden alınır hangi aşamadan sonra alınır acaba