2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
-
Hukuk 89
-
maliye 90
-
Sınavla aynı gün aöf vize sınavları var. Sınav tarihini değiştirirler mi acaba kuruma ulaşsak
-
@mirliva ben de ayni durumdan muzdaribim ve bi hayli magdur olacagim acaba sansimizi denesek mi?
-
@mirliva önceki sınavlarda kurumlar bunu hiç umursamadılar. Yine umursamazlar çok büyük ihtimal. Ama yine de sorun hocam yarın son gün sanırım başvuru için.
-
Maliye 92
-
bölüm sınırlaması var mı ?
-
İşletme 91
-
bölüm siralamasi yok basvuruda ben mi yanlis biliyorum ? puan turu yazilsa daha mantikli olur bence
-
P17 87,54
-
İşletme 91 benim de
-
Genel 86.04
-
genel 86.6
-
Sınava 10 gün kalamı açıklanacak gerçekten ben mi yanlış okudum yoksa
-
Başvuru 13 de son diye biliyordum. Kaçırdım 89.3 ile girecek arkadaşlara başarılar. Genel için
-
Bankacılık ve finans okuduk, İİBF denkliği almak için o kadar uğraştık sonuç 0. Şu güzide kurumun sınavını kaçıyorum puanım yetmeyecek. Bu kpssden sonra bekliyordum yalan oldu. Gözler yaşlı
-
Beklenenden yüksek kapatacağını düşünüyorum.
-
Muhasebesi için kpss kitapları yeterli olur mu yoksa daha detay bir kaynak mı edinmek gerekir?
-
@gaddar-kerim birçok kurum açıklandı. Atanan a kadro çok oldu. Bence beklenenin altına iner. 80 üstü herkes başvursun. İnsanların umutlarını neden kırıyorsunuz?
-
@amortikazım, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
@gaddar-kerim birçok kurum açıklandı. Atanan a kadro çok oldu. Bence beklenenin altına iner. 80 üstü herkes başvursun. İnsanların umutlarını neden kırıyorsunuz?
Şimdi başvurmaya başlarlarsa 2023’teki alıma yetişirler, haklısınız. Başvuru tarihlerinden bihaber insanlar gelip ahkam kesiyor ya ben de buna tutuluyorum.