2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@idealistbiri hangi arkadaşa katılıyorsun
-
@hasan2 3 ay içinde tekrar hazırlanmak isteyen arkadaşa
-
@hasan2 aynı kişiyim
-
@hasan2 şimdi fark ettim
-
-
Arkadaşlar galiba Murat dershanesi sponsor olmuş , bu başlıkta yazıldı mı bilmiyorum baktım ama göremedim , 19 mart salı saat 20.00’da tüm iibf mezunları Twitter’da buluşuyor. #kendisesinoliibf
Hadi bir el atalım -
Katılım şart
@mbguy, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar galiba Murat dershanesi sponsor olmuş , bu başlıkta yazıldı mı bilmiyorum baktım ama göremedim , 19 mart salı saat 20.00’da tüm iibf mezunları Twitter’da buluşuyor. #kendisesinoliibf
Hadi bir el atalım -
Gerekli başlığı bulamadımda arkadaşlar buraya yazam dedim. Bekçilik için ne düşünüyosunuz ? Hiçbir şeyin belli olmadığı şu ortamda yapılacak bir meslek mi ? çevresinde tanıdığı olan var mı acaba
-
@quesnay benim kuzenim bekçi lise mezunuydu sınavını kazandı 4 e yakın maaş alıyor rahat diyor ama o özelden oraya gecince bulunmaz birşey oldu onun için belki ondan rahat geliyordur bilmiyorum arasını ama maaşı iyi bence
-
-
- 15000 .20000 durmadan elaman alıyorlar onlara bütçe yetiyor şurda ihtiyaç olduğu halde 1000 1500 kişilik alımamı bütçe yetmiyor güçleri yetmiyor
-
-
Arkadaşlar sesimizi yükseltmemiz lazım cidden yoksa bu gidiş gidiş değil
-
Ağlamayan bebeğe mama vermezlermiş biz seslenmezsek kimse sesimizi duymaz böyle uyur gideriz maalesef
-
Adamlar gözümüzün önünde binlerce elaman alıyorlar bize gelince tık
-
Bugün ki etkinlik müjde getirir mi sizce ?
2 bilgisayardan ayni anda Tweet attm 3 hesapla -
@idealistbiri gündemden çabuk düştük gibi
-
https://forum.gib.gov.tr/
Gib forum açmış artık oradan da bastırırsınız arkadaşlar -
@harmenihas bende açılmadı girebilen var mı?
-
@kml Tam oturtamamış olabilirler sayfayı. Ama ben girebiliyorum.
-
@harmenihas ömrümüz forumlarda geçiyor onada üye oluruz varsa üyelik
-
Bana gelip gelmeyecedeği belli değil
Ama bu ilanı getirmemiz lazım derste çalışmıyorum ben ama yinede gelsin