2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cons3693 hocam guy alımı ile ilgili bir gelişme var mı?
-
Hocam insallah eylulde gelir tükendik artik
-
Gelsin inşallah
-
Hocalarim hic mi duyum yok ufacik bile bugun bayram bitti is basi idi
-
@Müşrif tabiki hep beraber bastırmalıyız
-
Kardeşimle iddiaya girmiştim 1 ay önce. Nasıl bir olumlu ruh hali içindeysem artık en geç Ağustos sonu Guy ilanı gelir dedim oda kesinlikle gelmez dedi en erken Kasım dedi. Sensin Kasım dedim gelir dedim gelicek dedim . İlanın gelmeyişi artı iddiayı kaybedisim hem maddi hem manevi kayba ugratacak beni. Tüm pozitif ruh halimi sisteme kurban ettim .Bir kerede sen şaşırt be Gib.
-
-
@botan01 valla hocam insallah kasima kadar uzamaz kasimda ilanin gelemsi ocakda sinav demek insallah eylulde bu is tamam olur
-
Bu konu başlığı ne hale geldi böyle ya ses seda yok insan kafayı yiyecek vallahi nerede bizim sağlam duyumlar alan değerli arkadaşlarımız hiç mi bir haber yoktur yahu valla herkes depresyona girdi
-
ilan ilkbaharda gelecek gibi bu sessizlik ondan
-
@idealistbiri ilkbahar miii !!!!??????
-
@idealistbiri geçenlerde @monopolcü burada küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan cümlelerden bahsetmişti. Bu da bu kategoriye giriyor işte.
-
@idealistbiri arkadaşım bildigin birşey varsa söyle içine doğanı değil herkes gergin tek bi umut için sayfaya giriyor yaptığına bak
-
Eylül diyorlar seviniyoruz ilkbahar diyorlar üzülüyoruz:((
-
@mbguy gülelim bari napalım kaldık yine biz bize uğraş dur sistemle
-
Bütün duyumlar eylüle işaret çaktı. Pareto hariç, Afrika dahil. Bekleyek bakam.
-
@strtmn bence sınav gelse bile en erken kasımda olur duyum değil sadece tahmin geçmiş sınavlara baktığımzda kasımda ilan aralıkta sınav örneği çok.
-
Ya çıkıp bi açıklama yapsalar bari eylülde ilana cıkıcaz yada nisanda yada hiç almayacaz bir sene diye yazık ediyorlar böyle binlerce gence herkes bir umut bekliyor ders çalışmak için motivasyonu da kalmadı milletin yazıktır günahtır gerçekten
-
@poncik leninin motivasyonu carligin yıkılmaya yüz tutmasiydi. İlla ki fırsatlar doğacak, idmanli olmak lazım.
-
@strtmn afrika kim?