2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik bir ihtimal demiş sonbaharda da olabilir dedi ben ilkbahar zannetmiyorum
-
-
Artık saldık çayıra mevlam kayıra
-
@poncik Biz saldikça daha da beter hale getirdiler. Bu bizim hakkımız ve göz göre hakkımızı elimizden alıyorlar.
-
Arkadaslar pareto ustad duyumunu söyledi ama biz pes etmeyelim bu hafta icide gündemde olacağız umutsuzluga kapılmayalım
-
@ryan her etkinliğe 3 hesapla birden katılıyorum bir geri dönüş bir cevap bir ses alamıyoruz katılan herkes de umutsuzca katılıyor gerçekten işimiz mucizelere kaldı resmen herkesin emeğinin karşılığını almasını istiyorum 2019 luların da bakalım puanlar nasıl gerçekleşecek
-
@iibf99, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, bir sorum olacaktı
Benim 2 yıllık askerlik tecilim doldu Normalde EYLÜL ayında hazırlık işlemleri KASIM ayında celp tarihim gözüküyor.
Şuan için tecili bozsam (şuan edevlette tercih işlemleri var) Olası bir MALİYE BAKANLIĞINDAN ilan gelirse başvuru yapabilir miyim ?
Lütfen yardımcı olur musunuz muallakta kaldım , 1 yıldır malum ilan beklemekteyiz şimdi askerlik dolayısıyla başvuramazsam çok üzücü olur. Konuyu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.
Başvurursun çekinmene gerek yok dostum
-
Temmuz'da ilan bekliyordum tutmadı. Kurumda çalışan 2020 de gelecek diyor. Ama bence ilan geciktiğine göre çok yüksek bir alım planlıyor olabilirler. 2000 GUY gibi bir alım gelirse kpss sonrası olması çok önemli olmaz.
-
Arkadaşlar artık memur sendikalarıyla iletişime geçme ve taleplerimizi(Guy,vmy, biolar,bankalar, b grubu vs) iletme vakti gelmiştir. Bir rapor hazırlanmasını sağlayıp sesimizi duyurabiliriz. Twitter devam etsin ve başka alanlara da yayılalım. Sesimizi duyurma konusunda başarı sağlayabilirsek işte o zaman önümüzü görme şansına sahip olacağız.
-
Arkadaşlar tag bu lütfen katılalım destek olalım biz elimizden geleni yapalım
REISduy UCbinGUY
-
Gündemde miyiz ben göremiyorum da
-
@guycuu Değiliz malesef bende bunu anlamıyorum sınav yeri tıklım tıklım etkinliğe gelince aynı kişiler napıyorsunuz arkadaşlar beyin jimnastiği için mi sınava giriyorsunuz??
-
Gündem sıra 2.
-
REISduy UCbinGUY
Bir kaç tweet atın bari.. -
Yok mu bir haber duyum gelişme yahu
-
Ağlak öğretmenler ekşiye bile bulaşmışlar. Bu Sefer de ailemize kavuşmak istiyoruz diyorlar. Bu kadar şımarıklık olmaz ya. Twitter bitti ekşi kaldı.
Biz işsizlikten aile kuramayalım adamlar kavuşma derdine düşsünler. Ama bu kardeşiniz durur mu? yapıştırır cevabı.
Bıktım bunlardan. -
@mbguy Sorun onlarda değil bizde helal olsun ağlıyorlar alıyorlar. Bizdeyse üç maymunu oynuyor millet bu kadar hakkını aramayan pasif başka bir bölüm yoktur. Hadi b yi.geçtim A dan hazırlanıyorsun kardeşim geceni gündüzünü kitaplara görmüyorsun ve susup bekliyorsun.
-
Hocam kaç zamandır bizde gayet ağlıyoruz ama birşey olduğu yok.
-
@grundig Hocam gayret edenlere lafım yok ama oturduğu yerden tweet atmaya aciz bir kitlede var. Artık olan oldu son bir hafta ama ciddi anlamda hakkımız yendi
-
@Müşrif ben onlara artık laf etmekten yoruldum Hocam.