2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
kaymakamlik sinav cikisi bir etkinlik yapalim arkadaslar ne dersiniz ? bunu duzenleyebilecek abilerimizin oldugunu dusunuyorum. yani "ben orda gorunurum sonra fişlerinirim" diyecek arkadaslar olacaktir lutfen fislense o ogretmenler fislenir suan sanki durumumuz cok mu iyi lutfen bir etkinlik yapalim kaymakamlik cikisi....
-
Arkadaşlar etkinlik içinde 76000 civarı twet atılmış Deniliyor akşam ki yanlış bilgilendirme için özür dileriz .
-
@plansız dun 76000 tweet, 71000 rt yapılmış hocam. Ben ve bi kac arkadas kelle basi zaten 300 attik. Dun sponsorluydu hem 10k da kalmasi anlamsiz olurdu
-
Sizce gelecek mi ilan
-
Twitter destegi son zamanlar iyi ses getirecek sayilarda bence. Ama bakan takmiyo personel alimini bence.. diger bakanlarin hemen hemen hepsi kendi alanlarında ilana cikti ama bizim maliye bakanligi 1 kisi bile alima cikmadi.. ya da yeni atanan guy ve dguylarin hepsinij ise baslanmasi bekleniyomudur acaba diye dusunmuyo degilim..
-
@fatos Böyle başka bakanlık var mı bilmiyorum, hem personel eksiği yüzünden insanları geçici görevlerle başka yerlere göndereceksin hem de yeni alıma çıkmayacaksın...
-
@plansız hocam maliye bakanligi oyle bisey ki personel almamak icin kendi personelini gece mesaisine bile birakiyo o derece almak istemiyo ama nereye kadar artik vdk bazi gorevlerini de gibe devrediyo +isyuku demek bu önünde sonunda alacak mecbur
-
Alacak ama nasıl alacak kurum içimi dışı mı
-
Arkadaşlar serhat karaman'nın duyumu vardı ondanda bişey çıkmadı
-
@mc61 ekim nöbeti sürüyor daha hocam ekimi işaret etmişti
-
@tozkok hesabı dondurmasaydi iyiydi :))
-
@strtmn neden gitti ki oda ....
-
@tozkok herkes gider mi?
-
Şu kesin kesin diye konuşan tipler vardı sınavdan önce gözükmüyolar piysada sırf etkileşim alacam diye arkadaş etmeyin yazık günahtır
-
Arkadaşlar twitterdaki maliyenin sesi hesabına yorum yazdım guy alimi için yakın zamanda gelmesini bekliyoruz filan diye cevap yazdi 3 ay icinde filan diyor ve sayi icinde 1250 diye bir sayi gelecegini duymus
-
Birde 3 ay içinde bekliyoruz filan diye twit attı bende bu 3 ayı ilan tarihi için mi söylüyorsunuz yoksa sınav tarihi için mi söylüyorsunuz diye sordum cevap olarak ilan için bukadar beklemezsiniz diye düşünmekteyiz yazmış
-
Ben maliyenin sesi adlı hesaba pek güvenmiyorum yani bana güven vermiyor pek . Sadece serhat karamanın bilgisiyle uyuşuyor diye biraz daha güvenim oluştu
-
Eğer söylediği doğruysa bir ay içinde ilan gelmesi gerekiyor. Çünkü eğer usule bağlı kalırlarsa ilan ile yazılı sınav arasında iki ay oluyor. Bence twitter etkinlikleri başarıya ulaşıyor. Devam edelim.
-
Yine de konu guy ise çok ümitlenmemek gerekiyor kanaatimce
-
@SBF Ankaradaki falcı da 10. Ayda çok mutlu olacaksın demişti belki de buna işarettir:)