2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Fatih portakal 15-20 dakika önce KPSS ile ilgili bir haberimiz var deyince bizden bahsedecek zannettim.Elbette öğretmenlerden bahsetti
-
Vhki ile aynı işi yapıyoruz dairede bu konuda haklılar. 2017 de söz verilmiş insanlara bu yapılsın ama aynı süreçte dışarıdan bir guy alımı gerçekleştirilirse daha hakkaniyetli olur.
-
@dibace bayrama kadar guy ilanı su dakika gelse bile atanmak imkansız.
-
@beveridge-eğrisi Gelir Uzman Yardımcısı mısınız acaba?
-
Kurumdaki mevcut gelir uzman yardımcıları direkt olaraj onlarin gelir uzmani kadrosunu almasini hos karsilamiyormus
-
@fatos onlarda gelir uzman yardimcilarinin baska kurumlara gecmesini hos karsilmiyormus
-
@fatos yani normal onlarda memnun olmaz o kadar emek verip atanmışlar
-
@beveridge-eğrisi Bakın dostum artık klasikleşmiş olan gömlek örneğini hatırlatmak isterim, düğmenin ilki yanlış iliklenirse devamı da yanlış olur, baştan bir yanlış yapılmış olabilir, devlet disiplini, kurumsallığı, hiyerarşisi, bürokratik teamüller vs. hepsi göz ardı edilmiş ve birileri süreci beceriksizce yönetmişse yani bir görev tanımını bile yapamayıp hangi ünvan hangi işleri yapacak, yetkileri nelerdir gibi belirlememişse bu bizim suçumuz değil, o halde ses çıkarsalarmış zamanında, aynı işi yapmayız GUY lar daha fazla yetkili, bu bu işleri biz yapmayız deselermiş, işlerine öyle geldiği için, ileride yapacakları pazarlığı düşündükleri için yapmışlar işleri, şimdi işsiz gençlerin rızkınıza göz diktiler. Rica ederim kurumun içinde olan #İİBFSBF mezunları bu anlayışı savunmasınlar, yani bunun tutulur hiçbir tarafı yok, aynı zorluklarla mı işe giriyoruz ki aynı ünvana talipler bu nasıl bir aymazlık, ikisine de ilan gelsin demek benim nezdimde bu konunun yeterince anlaşılmadığını gösteriyor ki bu da bu haksızlığın devam edeceğinin göstergesidir. Hakkaniyet arayacaksak buyursunlar KPSS A grubu ellerinden öper, girsinler bakalım mülakata falan, şimdi peşlerinde dolaştıklarını da hazır referans olarak kullansınlar, nasıl olsa akıl almaya alışkınlar ben de bir akıl vereyim onlara!
Kurumun içinde olup bunların yaptığına hak veren arkadaşlarımızın olması beni fazlasıyla üzüyor, olan biteni yeni baştan düşünmelerini rica ediyorum. Onlara 1 kişi bize 1000 kişi de gelse olmaz, bu işin adaletli, hakkaniyetli bir tarafı yok. -
Esasen ilk mezun olduğumuzda B den hazırlansak şimdi kurumiçiyle guy bile olurduk. Madem böyle yapılacaktı bu kadar temaşaya ne gerek vardı diye hayıflanıyor insan.
Şimdi pencerenin açısını genişletirsek biraz anormal bir şekilde uzun zamandır ilan gelmemesine rağmen ivedilikle yapılan bu kurumiçi alımı "Bakın verdiğimiz sözü tuttuk" mesajı veriyor. Yakın zamanda 3600 ek göstergeninde hayata geçeceğini tahmin ediyorum. Yeni hayata geçen yargı paketi ve devamı gelecek olan paketler...
Öte yandan yeni kurulma hazırlığı içinde olan siyasi oluşumlar. Bunların hepsi gösteriyor ki planlı bir şekilde seçime hazırlık süreci çoktan başlamış ve muhtemeldir ki 2020 sonuna doğru bir seçim kaçınılmaz.
Umarım beklenen gibi olur ve en geç Martta olsa alım olur yoksa yine mağdur olan biz oluruz.
Şu son 3 yılda başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Her ne olumsuzluk varsa yaşadık daha ötesi olmaz dedik "OLDU".
Bu yüzden artık daha kötüsü olamaz demiyorum çünkü herşey olabilir. Ama umarım Olmaz.
Çünkü yorulduk artık
Ders mi çalışacağız? Dert mi anlatacağız?
Bu süreçte ikisini de yaptık. Duyuyorlar ama duymazlıktan geliyorlar. Görüyorlar ama görmezden geliyorlar. Umuyorum ki daha fazla uzamaz bu durum. -
Söz, köz, düz, müz.
Söylenmesi gereken tek bir şey var. @paretowilfredo nun hep söylediği gibi,
"KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR."
Ama diye başlayan her cümle haksızlıktan yana olmaktır. -
@beveridge-eğrisi keske 2017de yapilsaydi da o alim da olmasaydi o zaman.suan guy olanlarda bize destek verecegine haklilar diyip duruyor. Odacinin soforun gelir uzmani olmasi ne alaka ya onu bari yapmasalardi keske...
-
Herkese merhaba , GİB komisyonundan edindiğimiz bilgilere göre guy için henüz sınav takvimi bile oluşmadığıdır. İlla ki alınacak ihtiyaç fazlası ile varmış fakat demek ki sınav ilanı yakın değil. Bilginin doğruluğuna emin olabilirsiniz. Herkese başarılar dilerim, herkesin kandili de mübarek olsun yol arkadaşlarım
-
Ne kadar güzel ne kadar güzel:( herkese hayırlı kandiller
-
Hepimiz hayallerimizin kurbanıyız.
-
Komisyonun tespiti, tespit gibi tespit.
Şimdi, ihtiyaç fazlasıyla var ama ilan için takvim belli degil-i anlamak lazım. Ta ta tam, bence bakanın(ya da külliyenin) oluru bekleniyor. -
Şimdi biz çabalıyoruz sınava girdik kısmetse kurum sınavını ve mülakatıda geçtik diyelim tabi geçerken anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelecek sitresten ölecez oldumu olmadımı derken sonra biz gu yardımcısı olacaz da orda (niyetim kesinlikle aşağılamak değil ama herkesin görevi de farklı) görevi getir götür olan adam bizim girdiğimiz sınava girmeden gu olup bizim üstümüz olacak nasıl hazmedecez
-
Onlar bizimle dalgada geçer şimdi okulunda ne oldu ben okumadım ama senin amirinin diye
-
Kurdukça sinir oluyorum
-
Her geçen gün umudum daha da azaliyor bu kadar zor olmamali ..
-
Hepimiz mi sanssisiz ya nedir bu ugursuzluk gecen sene gelmesi gereken ilan 2 senedir gelmiyor ustune gelme umudu kalmiyor.odacisi uzman oluyor.naptik hep birlikte nasil bir gunah isledik anlamiyorum.vmy beklenir o yapilanmaya girer bisiler bisiler