28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklandığında uzman yardımcılığı için hemen çağırma olanağı varmıdır ?
-
@akalender154 hocam bence 14 u gibi 16- 17 gün sürmüş diğer yillarda
-
@ozge17 anladım hocam peki nerden öğreneceğiz listeleri
-
@akalender154 mail atılacak sonuçlar hocam
-
@atanacakgiller saolun
-
Arkadaslar gecen sene 16 günde acıklamıslar önümüzdeki hafta acıklanma ıhtımalı yuksek gibi
-
uzman yardımcılığı için süreç nasıl işliyor?
-
Ben bu yıl uzman yrd dan pek umutlu değilim. Az kişi alınacak yüksek kapatacak gibi bi his var içimde. Guy dguy açıklanmasına bağlı birazda.
-
Sınavına ingilizce gelme ihtimali var mı
-
@ceteris yanlış yere yazdım arkadaşlar kusura bakmayın
-
@marsiyal hocam uzman yardımcılığı için süreç nasıl işliyor, çok kısa anlatabilir misiniz?
-
@sandviçyiyenadam ikametinizde ihtiyaç varsa alan puanlarınıza göre çağırılıyorsunuz hocam. Müfettişlik mülakatları sonuçlandıktan sonra başlıyor aramalar. Ama geçen yıl hemen başlamıştı galiba çok ihtiyaç var deniliyordu.
-
@marsiyal bu sene ekonomi temelli bu kadar alım olacağını sanmıyorum açıkçası
-
@modigliani-0 aynı fikirdeyim hocam
-
@modigliani-0 ben de öyle düşünüyorum. Zaten vakıfbank geçen senenin ilk çeyreğine gore bu sene karı %38 düşmüş.
-
@marsiyal anladım sağolun hocam. inşallah bu sene de çok alım olur.
-
Biz düşünemiyor muyuz ekonominin kötü olduğunu , sırf konuşmuş oluyum diye konuşanlar var şu başlıkta. Madem umudunuz yok başka başlıklara başka iş kapılarında kovalayın kardeşim işinizi. Millet her gün bu başlığa gelip sonuçlar açıklanmış mı diye kontrol ederken sizin yazdığınız " bence az alım olur yea ekonomi kötü" girilerini okumak zorunda mı ?
-
@longtermjobless sırf konuşmuş oluyum diye konuşanlar
-
Bir de GUY DGUY un acil açıklanması gerek önünüzden baya baya insan ayrılacak açıklanırsa puanlar baya aşağı düşer
-
@modigliani-0 bunlar hemen aciklanmasa bile benim dusuncem Vakıfbank mülakatına alacakları sayıdan fazlasını çağırırlar çünkü guy dguy sgk sonrası gidenlerin yerine mülakatı yapılmış adayların çağırarak yerleri doldurulur yanı öyle düşünüyorum o yüzden bunlar aciklanmadan vakıf açıklanırsa umutsuzluğa düşmeyelim