28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bakalım bilanço analizi dediği bildiğimiz analiz diye tahmin ediyorum hocam
-
@takkurt Tamam.''Bankacılığa İlişkin Muhasebe Konuları'' nedir?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sınava çalışmaya yeni başlıcam sizce yetişir mi. Temelim var, uzmanlık için vs yetişir mi bilmiyorum.
-
@bakalım muhasebe standartları olduğunu düşünmüyorum. Daha önce giren arkadaşlardan biri bilgi verirse çok iyi olur. Benim fikrim, muhasebenin bankacılığı ilgilendiren bölümleri olabileceği.
-
@bakalım şu ana çalıştığım kadarıyla banka muhasebesinde virman ve havale kayıtları gösteriyordu notumda.
-
@takkurt Anladım hocam.Ders notu,aöf veya internet konu anlatımı bulabilir miyim?
-
@bakalım hocam ben a kadronun notunu aldım. Daha da yeni başladım bende arıyorum. Hatta şu an uluslararası ticaret ve finans dediği uluslararası İktisat dahil mi diye düşünüyorum
-
@takkurt, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@bakalım hocam ben a kadronun notunu aldım. Daha da yeni başladım bende arıyorum. Hatta şu an uluslararası ticaret ve finans dediği uluslararası İktisat dahil mi diye düşünüyorum
Uluslararası iktisat var mı bunu ben de anlayamadım..
-
@muhalba hocam bende çözemedim okuyan dostlar umarım bi açıklık kazandırır
-
-
@bluephantom u.a.i. Çıkmıyorsa bu iyi bir haber. Peki sizin çalıştığınız ya da talip ettiğiniz uluslararası ticaret notu var mı hocam
-
Elinde bankalar muhasebesi ve uluslararası ticaret finans notu veya tavsiye etceği internet sitesi var mı?
-
Arkadaşlar genel yetenek kısmı için ne tavsiye edersiniz ?
-
@frida_olmak kpss temeliniz varsa yetişir hocam
-
@haldun var hocam teşekkürler cevabınız için.
-
Arkadaşlar çıkmış sorular olmadığı için 2008 sorularına baktım da konu dağılımı çok daha farklı yani kapsamı dar gibi geldi ne diyorsunuz? Mesela mikro kaç soru makro kaç soru para banka kaç soru oluyor? 2008 sınavında mesela en çok ticaret hukuku sormuşlar ben dağılım eşit olur diye düşünmüştüm. Geçen yıldan giren arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
-
Sınav ankarada nerede yapılacak bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@marsiyal hukuk eşit dağılım değil miymiş ??
-
@modigliani-0 2008 sınavında değil hocam ondan sordum bende
-
@muhalba, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Sınav ankarada nerede yapılacak bilgisi olan var mı arkadaşlar
İlan metnine ulaşamıyorum. Sizde de açılmıyor mu sayfa