28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@atanacakgiller yazdığım ve gereksiz olarak nitelendirdiğim şeyi nasıl insanların iş kapısı olarak anladınız çok merak ediyorum . En geç önümüzdeki hafta açıklanacak belki de ondan önce bilemiyoruz . Benim kast ettiğim şey şimdilik bu sıkıcı bunaltıcı bekleyişi bir kenara koyup önümüze bakalım . O aradaki süreyi kaygılı sıkıcı bir şekilde geçirmektense en azından kpss derslerine Konsantre olunabilir . Zira bu sınavın bir garantisi var mı ?
-
@sucukcu ben demek istediğinizi anladım ama çok da abartılı bir yorum ya da panik durumu göremediğim için bende size fikrimi söyledim. Gereksiz nitelendirdiğiniz şeyin panik olduğunu da anladım ama panik varsa bile bu gereksiz diye nitelendirilmemeli bence malum artık ya sonuçlar açıklanmıyor ya da mülakatlar açıklanmıyor süreçden dolayı insanların da böyle olduğunu düşünüyorum. Tabi ki de garantisiz çalışmayı bırakacak bir durum yok sonuç bekliyoruz sadece.. kolay gelsin hocam
-
@atanacakgiller size de dostum , başarılar
-
En dandik kamu bankası. Torpilin en çok döndüğü bankadir. Siz sinava girersiniz sinava girmemis kisi atanir. Ama yinede olurda kazanirsaniz tabiki gidin bu issizlikte ilac gibi gelir.
-
@abbasyolcu hocam nasıl yani sınava girmemiş birini mesela iç kontrolör mulakatina cagirabilirler mı ve çok kötü sınav yapmış birini o kadar insafsız değillerdir umarim
-
@hak-111111 burası Türkiye hocam her şey mümkün.
-
@abbasyolcu, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
En dandik kamu bankası. Torpilin en çok döndüğü bankadir. Siz sinava girersiniz sinava girmemis kisi atanir. Ama yinede olurda kazanirsaniz tabiki gidin bu issizlikte ilac gibi gelir.
Bunu sınava başvurmadan önce söyleseydiniz keşke. Bizler girmezdik sınava.
-
Ne zaman açıklanır, haberi olan var mı, bugün açıklansa bari vs. Gibi yorumların neresinde moral bozmak var? Burada uzun süre iş arayan insanlar var(2 sene). Başka bir şeye odaklanabilsek burada olmazdık zaten. Olup olmaması değil insanları belirsizlik yoruyor ve samimi bir şekilde düşüncelerini dile getiriyor insanlar. Daha anlayışlı karşılanabilir yorumlar ki zaten moral bozacak yorumlarda yok gayet normal yorumlar.
-
2 yıl az kalır 4 yıldır bu süreçlerin içerisindeyim. Cidden belirsizlik ve tarihsiz bi şeyi beklemek kadar kötüsü yok ki sonunda kaybetmek de var. Hiç bir yorumda moral bozucu şey de görmedim he olsa bile çok rahatsız olan varsa girmesin ve okumasın.
-
@misiko Allah yardımcımız olsun tabii ki işsizlik süresi uzadıkça daha zor hal alıyor durum.
-
Arkadaşlar geçen yıllarda ilk 100 kişi falan cagiriliyordu mülakata kalan kaç kişi oluyordu tam 100 kişi mülakata kalamıyordu bunla ilgili bilgisi olan var mi
-
@abbasyolcu BİR ŞEY SORUCAM ŞUAN SİZİN CVNİZ NEDİR NERDE ÇALIŞIYORSUNHZ BANKAYI BU KADAR RAHAT ELEŞTİRİYORSUNUZ YA DANDİK DEDİĞİNİZ BANKA ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANINA ŞUAN 5.000 e yakın maaş veriyor VERDİĞİ MAAŞ GELİR UZMAN YARDIMCILARININ ALDIĞI MAAŞLA NERDEYSE AYNI 100-200 tl ya BİLE OYNAMIYOR BANKAYI BU KADAR AŞAĞILADIĞINA GÖRE ÇOK İYİ BİR MEVKİDE OLMAN LAZIM TÜRKİYENİN DURUMUNU BİLMEDEN BENCE BOŞ YAPMAMALISIN ÖZELDE ÇALIŞAN İNSANLARIN DURUMUNU BİLİYORUM BANKANIN İÇİNİDE BİLİYORUM TORPİL KISMINA KABULÜM FAKAT BU TORPİLİN DÖNMEDİĞİ BİR KURUM KURULUŞ YOK ŞİMDİ YARAN MI VAR DİYECEKSİN AMA YARAM OLDUĞU İÇİN DEĞİL PERSONELİNE ŞUAN EN FAZLA FEĞER VEREN BANKALARIN EN TEPESİNDE YER ALDIĞI İÇİN VE BU SINAVLA HAYATI DEĞİŞECEK İNSANLAR VAR OLDUĞU İN İÇİ BOŞ KİBİRİNİZİ İÇİNİZDE SAKLAYIN İNSANLARIN UMUDUNA MANİ OLMAYIN.
-
@abbasyolcu dandik diyorsunuzda niye sınava girdiniz o zaman çok komik:)
-
@abbasyolcu merhaba, en dandik kamu bankasi dediginize gore diger kamu bankalarindan pek haberdar degilsiniz. Siz sinava girip uzman/ic kontrolor/mufettis yardimcisi olarak baslarsiniz sinava girmeyen memur olarak baslar ve aranizda belirgin bir maas farki olur. torpil konusuna gelince bu olayin donmedigi herhangi bir kurum/kurulusa kefil olabiliyorsaniz ne mutlu. sinava girmeden atanan memurlar da zaten aradaki farktan oturu yaslari yettigince sonraki donemlerde sinava girmeye calisiyorlar. Zamaninda hepimizin gectigi ve bircok insanin hala gecmekte oldugu issizlik surecinde insanlarin moral motivasyonunu dusurmeyin bence,olur da bankanin bir mensubu olursaniz mahcup olmayin en azindan. Iyi gunler herkese umarim en kisa zamanda aciklanir,bu kadar seyrek ilanin geldigi bir donemde herkese ilac olur. Iyi forumlar.
-
çok fazla hareket alanımız yok. Mesela forumda moral bozan tanımına en uygun paylaşım olmuş yukarıdaki. O zaman hiçbir yere girmeyelim başvurmayalım ne bu yani
-
Bozmayın moralinizi torpil kadar hakkıyla girenleri tanıyorum ben. Bizlerde hakkimizla girenlerden olacaz inşallah. Ben onlar hakkıyla girdiğini bildiğim için girdin sınava.
-
Torpilin dönmediği kurum yok ülkede. Pollyanna oynamaya gerek yok. Hepimiz işsiz, mutsuz, gelecek planları olmayan, yoksul çocuklarız. Tek bahtsizligimiz Türkiye gibi ilkel bir ülkede doğmak oldu. Ikiyüzlülüğün cirit attığı bir memleketteyiz. O yüzden yakınmakta şikayet etmekte sonuna kadar haklıyız. Ne yani bu rezilliklere sessiz mi kalacağız tabi ki dert yandığımiz şeyleri paylaşacağız. Susmak yok. Herkes içini döksün foruma. Bizden sonraki nesillere bu forumdakiler miras kalacak. Okusunlar bunları ki ders alsınlar. Biz birlik olamadık onlar olsunlar. 90 nesli kadar hakkı yenen her türlü rezilligi gören bir nesil olmadı. Ama 90 nesli kadar da birlik olamayan bir nesil çıkmadı. Lütfen susmayin konuşun.
-
Arkadaşlar tabiki polyanacilik oynamayalim ama şu süreç içinde surekli olumsuz olmak yapilan haksizliklari düşünmek bize zarar veriyor umudumuzu diri tutmak ve ders çalışma azmimizi kaybetmemek zorundayiz zor bir sureç tabiki ama tüm bunların geçici bir dönem olduğunu unutmayalım , yazılanlara bakılırsa banka personel alımını hangi kriterlere göre seçiyor belli değil umutla bekleyelim ve ders calışmaya devam edelim herkese kolay gelsin.
-
@ozge17 bi arkadaşım gecen yıl 64 kisi mulakata kalmış 12 kişi almislar demişti. Kaynak kesin değil.
-
@yorgun-kamucu anladım hocam geçen yıla göre hem süre kıstılar hemde barajı yükselttiler mülakata kalacak sayıyı mı tutturamadılar açıklamıyorlar geçen yılda az kişi kalmış mülakata