28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
en ziyaretlerinde müfettişlik süreci sonrasında uzmanlık aramaları yapılacağı söylenmiş arkadaşlar bilginiz olsun
-
@siyasall anca ağustos yani hocam
-
@siyasall demekki bu sene uzman yardımcısına fazla ihtiyaç yok
-
@siyasall o zaman kötü, bu sene alım az olacak.
-
umarım fazla alim olur bekleyip göreceğiz:(
-
Bu sene sürecin uzamasını olumsuzluk olarak görmüyorum açıkçası. Öncelikle geçen sene diğer sınavların ilanı ile birlikte kurumdan ayrılanlar sebebiyle acil ihtiyaç oluşmuş olabilir. Bu sene süreç uzayınca guy, dguy, il göç, sgk gibi kurumlara yerleşenler sebebiyle gerek kurum içinden ayrılacak personel gerek vakifi kazanıp tercih etmeyecek olanlar belli olur ve ona göre adaylar mülakata çağrılır. Bu da puan olarak daha düşük kapatmasına sebep olur hepimiz için daha hayırlı yani. Sürecin uzaması alınacak personel sayısından ziyade acil ihtiyacın olmamasından kaynaklıdır özet olarak.
-
Haziran ve temmuz olarak 2 kademeli alım yapılacağını söylemişti ik,bayram sonrası da aramaların başlayacağı söylenmişti. Yani öyle yazan arkadaşlar olmuştu. Acaba gerçekten müfettişleri beklerler mi ki
-
@siyasall hocam yalnız onu müfettişlikten elenenler için demişler elenenlere uzmanlık teklifi yapılacak diye
-
@fth-00 evet ben demiştim hocam bizzat ik müdürüne sordu çalışan arkadaşım ama tabiki emin olamıyoruz herkes farklı bişey söylüyor çünkü
-
@ilangöremeyen doğru hocam beklemekten başka çare yok
-
@fth-00 aynen öyle hocam
-
@ilangöremeyen acaba sadece müfettişlikten elenenleri mi çağıracaklar
-
@blueberry umarım öyle olmaz hocam. Zaten sınava 10500 kişi girdi diyolar yani 20 müfettiş 20 uzman içinse yazık bu kadar insanın emeğine ümidine . Birde bankanın sadece uzmana da değil servis görevlisine iç kontrole mali analiste de ihtiyacı var eğer bu sınav havuzundan çekilmiyorsa personel açığı nasıl gideriliyor soru işareti Yani .
-
Vakıfbank’ta uzman yard. Olup GUY u yeni kazanan arkadaşlar soruşturmanın tamamlanmasını bekliyormuş tamamlandığında kuruma bilgi verecekler açık büyücek yanı demem o ki ihtiyaçtan çok fazlası mülakata çağırılır kurum içi bosaldikca mülakattan belki 5 gün sonra belki 5 ay sonra cagirilabiliriz
-
@keynesinabv hocam uzmanlık cagrılma süreci hakkınızda bilginiz var mı
-
Arkadaşlar zaten geçen yıl dışında hep müfettişlik sürecinden sonra olmuş. Normali bu yani aslında geçen yıl istisnaydı. Alım sayısıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum.
-
@marsiyal hocam toplam kaç uzman yardımcısı alınıyor?
-
@blueberry hocam buna net cevap verebilecek kişi aranma tarihinide söyler yanı iciniz rahatlasın diye bir cevap istiyorsanız vakıfta çalışan arkadaş 100 kişi en az alınır bence demişti
-
@ryan Sağolun hocam. Bu yoklukta 100 kişi çok iyi rakam.
-
@blueberry banada 200 dedi uzman yardımcısı bi arkadaş