28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@north-remembers insallah bende oyle umuyorum
-
Insan kaynaklarını arayan var mı? Bugün gelişme olur mu ?
-
@kuznets_12 iki kere aradım ancak cevap vermediler,hayıra yormak istiyorum
-
@fth-00 inşallah hayırlı olur bugün bi ses çıkar
-
@kuznets_12 inşallah
-
Araban yada arayan varmı ikyı
-
Aranan olsa yada gelişme olsa yazar zaten arkadaşlar sürekli sormanın bi anlamı var mı?
-
Bugünden de bişe çıkmayacak gibi
-
Bi arkadas vardi ariyordu ik yi iki saat snra hber geliyrdu nerde o ya arasin iki saat snra haber gelir belki
-
@dhdbsjdb benden bahsediyorsun galiba sonuçların açıklanmasında da maillerin gelmesinde de dediğin gibi oldu aradım henüz belli değil dediler 2 saat sonra açıkladılar
-
Pazartesi’ye kaldı sanırım dostlar
-
@takkurt Öyle oldu gibi hocam
-
@ekremkarakoc1 evet tam olarak senden bahsettimpazartesi bi daha arayin hocam sizde bisey var tutuyor yani
-
@dhdbsjdb tamamdır pazartesi ariyicam senin için
-
Geçen sene mailden 2 gün sonra aranan olmuş,hala aramaların gerçekleşmemesi normal mi,biz mi aceleci davranıyoruz acaba. Umuyorum ki bayram sonrasına kalmaz
-
aranan oldu mu?
-
@fth-00 mufettislik sinavinin mulakatlari yapiliyor , cagri merkezi sinav yapti bi yandan zmanlik ve memurluk icin alm yapicaklar , şıkıdma olmus olablir mi acaba
-
@kebapçıhakkıusta üst üste sorunca ne oluyor dedim Arkadaşlar aranan olursa zaten direkt buraya yazacaktır ki gördüğünüz gibi aramalar daha başlamamış
-
Arkadaşlar kontrolör bir arkadaşıma sordum kendi fikrini söyledi duyum değil mailden ortalama 10 gün sonra aranırsın dedi. Yani haftaya kıpırdanmalar olabilir ama tabii ki ramazan dolayısıyla sürüncemede kalma ihtimali de hala mevcut bence
-
Bence bayram sonuna kalacak