28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@adams yazdım üstte hocam
-
İstanbul genel müdürlüğe 6 kişi alınacağını paylaştı arkadaşım. İstanbula 6 tane değil yanlış anlaşılmasın genel müdürlüğe 6 tane uzman alınacakmış.
-
@adam-keeynes benim genel müdürlükte çalışan arkadasım gözle görülür cok acık var ve bunun daha guy dguy bddk si var dedi umarım daha çok açık vardır
-
@adam-keeynes yine de cok az degl mi ya diger yereler kac tane alinacaj acaba
-
@ryan bnm arkadasm hic bisy soylemiyor
-
Arkadaslar susayim diyorum ama yazdiklarinizi gorunce burda umutla bekleyen arkadaslara haksizlik yaptiginizi dusunuyorum. Her yil belli sayida personel alan bir kurum var karsimizda su zamana kadar benim 10-15 arkadasim bir alimda genel mudurluge alindi boyle az sayilar yok yani 56 ile kontrolor olan 52 ile kredi izleme biriminde calisan ve daha sayamayacaklarim. Lutfen boyle olumsuz seyler duyuyorsaniz da paylasmayin cunku hepsi soylenti ve burdaki insanlar umutsuz soylentilerden cok bikti.
-
Bana öyle söyledi sadece genel müdürlük için umarım yanılıyor dur. Ben bursaydı bekliyorum gerçi istanbul olsada pek gitme taraftarı değilim. Bursa gişeye razıyım İstanbula gitmektense
-
@drottinea olumsuz değil ki bu hocam alımın olacağına işaret.nereden baktığına bağlı konuya biraz bence
-
@drottinea bnmde arkadaslarm var atanan cok yuksk bi puanlari da yoktu bnmde suanki puanim cok yuksek degl ama umut etmekten baska yapacagmz hic bisy yok umut olmazsa bu yolda devam edemezsn zaten , ama 10800 kksi sinava giriyorsa 20 kisi almak icin vakifbank gbi bi banka sinav acmaz diye dusunuyrm
-
@adam-keeynes tartismak istemiyorum fakat gecen yil ve onceki yil alimlari var arkadasim sadece 30 kisi kontrolor oldu gecen yil umutsuz olmayalim
-
@dhdbsjdb aynen oyle zaten arkadaslarimizdan bilgi alabilecegimiz bir kurum olsaydi bende suan net suan net seyler paylasirdim boyle bir bilgi yok yani
-
@adam-keeynes istanbul olursa neden girme taraftari deglsnz bes bin kisur aliyorlar ayliga vurucnca o parayi bluyor aylk uzmanlikta istanbulda gecinirsn o parayla , bnce il degistirin korkmayin kazanmayi bekleyen o ladr insan var ki firsati degerlendirjn ilerlerde daha iyi bi imkan olursa degisim yaprsnz haddime degl ama gorunce yazmadan duramadm , boyle bi hata yapmayn , memurluk olsa evet belko degistirmeyeblirsnz ama uzmanlikta direk gidin yani
-
@dhdbsjdb bazı şeyler psikolojik kardeşim. İstanbulun kalabalığında kaybolacağıma Bursa nın sessizliğinde yaşar giderim. Bu benim bakış açımla alakalı bir şey tümüyle. Büyük konuşmak istemem ama oldum olası sevmem kalabalık yerleri
-
@drottinea kesinlikle oyle benm iki tane arkadasm var ve ik da tandklarm ama inanki bilgi paylasilmiyor , aradgnzda ne diyorlarsa bnde ayni duyumu aldm o yuzden sormuyrm artk , dedkleri tek sey surec devam ediyor listeler elimize ulasmadi geince siralama yapilip ne kadar kisi alincaksa ona gore arama yapilcak bu kadar netler yani , umutla beklicez arkadaslar yapcak bisy yk olmazsa yine devam bu yola girip birakmak aptallktan baska bisy degl bu ucuncu yilm asla pes etmicem , kiminin hemen olir kiminin bes yil snra , yeterki inancimizi yitirmeyelm
-
@dhdbsjdb aynen oyle arkadasim bu kadar basit olay
-
@adam-keeynes anladm hocam , saygi duyuyrm insallah bursa olur o zaman
-
Gecenin en güzel haberi sgk denetmen yardımcılığı ilanı geldi. Vakıftan yüksek yapanlar atanabilir ve hali hazırdaki uzman yardımcıları da atanıp bankadan ayrılabilir alım sayısı daha da yükselir inşallah
-
Allah’ın izniyle uzmanlık için aramalar da yarın başlarsa haftayı güzel kapatacağız
-
Bir gelişme var mi ?
-
@adams Hayir hocam