28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@johnstuartmill sınav şartlarında görebilirsiniz ilanda yazıyor............
"Daha önce Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı başta olmak üzere Bankanın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup, sözlü sınav aşamasında başarısız sayılmamış olmaları, " -
Hangi illerin olduğu ilanda yazmıyor başvuru esnasında mı çıkıyor ?
-
@north-remembers altinda da farkli birsey yaziyor ama ik yi arayan oldu mu arkadaslar
-
@johnstuartmill benim anladığım hocam sözlü mülakattan elenip başvuru yapanları başvurular bittikten sonra kontrol edecekleri
-
@north-remembers yani basvurabilir miyim
-
@johnstuartmill daha önce sözlü sınavdan başarısız olmuşsanız başvuramazsınız,
Sözlü sınava hiç katılmadıysanız başvurabilirsiniz. Benim anladığım bu yönde. -
@johnstuartmill en iyisi yarın ik yı arayın sağlıklı bilgiyi alın derim başvurursanız boş yere 50 liradan olmayın.
-
@johnstuartmill @North-remembers Başvurabilirsiniz ancak kontrolde size geri dönüş yapıp giremeyeceğinizi söylerler ve paranızı iade ederler.
-
Ayni sorun bende de var vakifbank cagri merkezi mulakatindan olumlu sonuc alamadim ama kendileri bana olumsuz oldu diye donus yapmadilar surekli surec devam ediyor dediler en son aradigimda mail gelmediyse olumsuz sonuclanmistir dediler. Ama bu ilana basvuru yapacagim basvurular bittikden bir iki hafta sonra sinava girebilceklerin listesi yayinlaniyor eger o listede yoksak sinava giremiyoruz listede varsak girebiliyoruz. Eger basvurup sinava giremezsek ilanda da belirtildigi gibi yatirdigimiz 50 tl iade edilir diye dusunuyorum.
-
@north-remembers evet ben yarin ararim. Tesekkurler arkadaslar
-
@bluephantom eminmisiniz
-
@johnstuartmill İlanda yazılanları okursanız siz de benim gibi emin olursunuz.
-
@north-remembers hocam muhasebe mi maliye mi seçilmeli
-
Bankacılık hukuku nereden çalışılmalı
-
@kemankeşş Bir iki soru ya gelir ya gelmez. İlla çalışayım diyorsanız Bankacılık Kanunu'nu hatipleyin derim.
-
@bluephantom deymez hocam o zaman Maliye mi muhasebe mi peki
-
Peki maliye de daha çok vergi hukuku ve tvs mi ön planda bu finansal yönetim denen dersten kaç soru geliyor
-
@kemankeşş hiç bilmiyorum hocam maliye zor muhasebe kolaydı diyenler çoğunlukta
-
@kemankeşş O belli değil. Geçen sınavda maliye batırırken muhasebe çocuk oyuncağı gibiymiş. Bu yıl nasıl olacağını kimse bilemez. Spekülasyonlara kulağınızı kapatın ve hangi alanda kendinize güveniyorsanız onu seçin.
-
@bluephantom ondan oncekindede maliye kolaymis zaten belli olmuyor yani keske secmek zorunda kalmasak ne varsa cozsek bu daha zor :))