TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    nisan vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı
    429
    4823
    993159
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      müstatil @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv Araştırdığım kadarıyla iç kontrolörler bölge bazlı denetim yapıyorlar. Diğer bölgelere gittikleri zaman turneleri ne sıklıkla oluyor ?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        BluePhantom @müstatil Son düzenleyen:

@müstatil İlk 18 ay devamlı dışardalar. Ardından fazla dışarı çıkmıyorlar. Yılda belki 1 yada 2 kere.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Ü
          ücüncütekil Son düzenleyen:

Gy ve ing den baraj altı kalıp, alan çok yüksek yapıp çağrılan varsa yazabilir mi :))))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            Gannuşi Son düzenleyen:

İlan benim açımdan güzel bir zamanda geldi.Her sene olduğu gibi İngilizce barajı yine çok can yakacak.Yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorum .

• S
              Simón Bolívar @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom ben maliye seçeceğim hocam. aynen.

Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios Ponte y Blanco

• B
                BluePhantom @Simón Bolívar Son düzenleyen:

@simón-bolívar Sıkı çalışın hocam maliyeye. Geçen yıl Ankara Üniversitesi maliyede duman etti adayları. Diğer bütün barajlardan geçtim ama maliyeden 2 soruyla baraj altı kaldım. Hayatımda maliyeden darbe yiyeceğimi hiç düşünmemiştim ve ağırıma gitmedi değil. Özellikle genel gergi hukuku ve özel vergi hukukuna iyi çalışın ve işletme bölümlerinde finansal yönetim 1 ve 2 derslerinin notlarından edinin. Girdiğinizde göreceksiniz o bölüm sadece maliyeden ibaret değil; finansman da isteniyor. Başarılar

S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • S

@bluephantom hocam murat kpss işletme kitabının finansal yönetim kısmı yeterli olur mu?

• S

@bluephantom birde hocam iktisat kısmı nasıl? o da mı maliye gibi.

• B
                      BluePhantom @Simón Bolívar Son düzenleyen: BluePhantom

@simón-bolívar O kitap bende var ve kesinlikle yeterli değil. İktisat geçen yıl normalin bir tık üzerindeydi ama yapılamayacak kadar da değildi. Yalnız çarpan soruları baya bir yer tuttu. Üniversiteden üniversiteye değişir ancak tavsiyem iktisatta çarpan ve matematiksel uygulamalara iyi bakın. Boğaziçi matematiksel iktisat konusunda Türkiye'deki en önde kurum denebilir. Zorlama ihtimalleri var. Kaldı ki kurum da geçen yılki düşük puanla girenlerden muzdarip gy baraj ve puanlarını yükseltti. İktisat da maliye gibi finansman ve işletme soruyor.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • L
                        Leightbau @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@simón-bolívar O kitap bende var ve kesinlikle yeterli değil. İktisat geçen yıl normalin bir tık üzerindeydi ama yapılamayacak kadar da değildi. Yalnız çarpan soruları baya bir yer tuttu. Üniversiteden üniversiteye değişir ancak tavsiyem iktisatta çarpan ve matematiksel uygulamalara iyi bakın. Boğaziçi matematiksel iktisat konusunda Türkiye'deki en önde kurum denebilir. Zorlama ihtimalleri var. Kaldı ki kurum da geçen yılki düşük puanla girenlerden muzdarip gy baraj ve puanlarını yükseltti. İktisat da maliye gibi finansman ve işletme soruyor.

Ne anlamda müzdarip dostum, bir de işe alınanları mı yoksa yazılıyı geçenleri mi kastettin

• B
                          BluePhantom @Leightbau Son düzenleyen:

@leightbau Banka genel yetenek ve temel işlem bilgisinde 20-21 tane yapıp diğerlerinden görece daha iyi yapanlara kapı açmak istemiyor. Bunu bizzat mülakatta komisyonun tekinin önünden geçerken duydum. Geçen yıl puanlar 48 civarına kadar düşmüştü. Bu seviyeyle işimiz zor bir şeyler yapmak lazım diyorlardı. Anlaşılan yapacakları şey buymuş.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • L
                            Leightbau @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@leightbau Banka genel yetenek ve temel işlem bilgisinde 20-21 tane yapıp diğerlerinden görece daha iyi yapanlara kapı açmak istemiyor. Bunu bizzat mülakatta komisyonun tekinin önünden geçerken duydum. Geçen yıl puanlar 48 civarına kadar düşmüştü. Bu seviyeyle işimiz zor bir şeyler yapmak lazım diyorlardı. Anlaşılan yapacakları şey buymuş.

Teşekkür ederim, aslında çok da haksız sayılmazlar bu konuda ama ciddi bir süre kısıtının olduğu da ortada

• S
                              Simón Bolívar Son düzenleyen:

çıkmış sorular elinde olan var mı?

• B
                                BluePhantom @Leightbau Son düzenleyen:

@leightbau Rica ederim. @Simón-Bolívar 2008 yılına dair sorular var ama banka sınav sorularını paylaşmadığından bulmak imkansız.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • S
                                  sign in Son düzenleyen:

Arkadaşlar, Maliye'de finansman politikası ve yönetimi hakkında bilgisi olan var mı?

• B
                                    BluePhantom @sign in Son düzenleyen:

@sign-in Yukarıdaki mesajları okursanız işletme programlarında okutulan Finansal Yönetim 1-2 derslerini ifade ettiğimi görebilirsiniz.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • B
                                      bellatrix @elifd Son düzenleyen:

@elifd ya da herhangi bir kurum sınavı oldu mu Boğaziçi Üniversitesinin hazırladığı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • E
                                        elifd Son düzenleyen:

Arkadaslar işletme ekonomisi için kaynak öneriniz var mı ?

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • S
                                          sign in @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom teşekkür ederim, peki bu alan için önereceğiniz bir kaynak var mı?

• R
                                            ryan Son düzenleyen:

Arkadaşlar 40 tane direk matematik sorusu değil mi yanlış anlaşılma yok 😂

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 241
                                            • 242
                                            • 8 / 242
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti