2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@posteflatun cevap o değil diye hatırlıyorum hocam çünkü aynı soru 4t maliyede vardı
-
Evlenmeden yasak olmayan eşin kardeşi. Bundan eminim
-
@kenan bu soru 1 yıl olabilir, kaç yıl içinde diyordu
-
@beyefendii pay sahipleri oylarını bizzat kullanma yaptım
-
@strtmn kamulaştırma yı mı diyorsun hocam
-
@kenan bende 5 yaptım ama aklımı 1 çok kuraladı soru kökünde bir hinlik vardı sanki
-
Soruları topalryan var mı arkadaşlar
-
@kenan kamulaştırmada 5 yıl içinde hiçbir işlem yapılmazsa 5 yılın dolasyla 1 içinde geri alınabilr
-
@strtmn bende baya düşündüm ama ilk virgüle kadar olan yeri soruyordu sonrası kafa karıştırmak içindi. Artık işaretledim geçtim çok zamanı mı aldı hukuk
-
@strtmn soru bana kalırsa 1 olmalı çünkü kaç yıl içinde geri alabilir şeklinde sorulmuş. Sadece uzun olduğu için 5 şıkkıyla kafa karıştılmak istenmiş bence.
-
@mia99 aynen
-
@mia99, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@strtmn soru bana kalırsa 1 olmalı çünkü kaç yıl içinde geri alabilir şeklinde sorulmuş. Sadece uzun olduğu için 5 şıkkıyla kafa karıştılmak istenmiş bence.
Kamuda hiçbirley yapılmazsa 5 yıl sonra geri alınabiliyor. Cevap 5 yıl.
-
Kamulaştırılan taşınmaza kamu yararına bağlanan durumun 5 yıl içerisinde gerçekleşmemesi durumunda taşınmaz sahibi taşınmazı mülkiyetine talep edebilir
-
@mia99 her sınavda olduğu gibi yanlış hatırlamalar var. Cevap 5 net
-
İşte bende öyle düşündüm ama sorunun ikinci cümlesinde kaç yıl olduğunu sorup sonra 1 yıl mevzusuna dokunmuştur. Dediğim gibi sırf ilk cümlede orayı net verdiği için orayı baz alıp işaretledim. Emin değilim
-
@gossen yanlış hatırlamış olabilirim. Ben de 1 şıkkından eminim. Açıklanınca göreceğiz doğru şıkkı tabi.
-
@beyefendii kiymetli evrak sarta baglanamaz bir sıkta sart vardı o olacaktı
-
Muhasebeden stmm vardı 33 bin yaptım onuda oda baya düşündürdü cevabı merak ediyorum
-
Medeni
Taşınmaz mülkiyeti
Olağanüstü zamanaşımı ile kazanım -
Muhasebe
Pasifte yer alan
Gelir tablosunda yer almayan
Kdv hsplanan ödenen