Genelkurmay Başk. Sözleşmeli Personel Alımı (ANKARA)
-
Normal merkez uzman yardımcısı maaşı mı alıyor? Yükselme durumu nedir bilen var mı?
-
Hem uzman hem kpss b memuru nasıl oluyor ya
-
A grubu mu B grubu mu oluyor? Bilgisi olan var mı?
-
4 b li sözleşmeli personel B grubu alım.
-
Acaba kapalı bayan çalışmama durumu var mu ki
-
@hacettepe Yıl olmuş 20195790. Bu sorunun sorulması çok saçma.
-
@cevatcobanli444 merkez uzman yardımcısı maaşı ile düz memur maaşı arasında bir şey olması lazım önceki alımdan öyle kalmış aklımda.
-
@mülayim-sert evet ama hala böyle şeyler de var bizzzat yaşadığım icin sordum
-
@hacettepe Subay adayı olarak bile alındıklarına göre düz memur için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
-
@bluephantom sağol kardeşim
-
Zaten gelecegini sanmıyorum puanım 83 ama bakalım yine de
-
Bu kadro tam olarak ne oluyor? 1 yillik sozlesmeler vs. deniyor. 1 yillik sonra issiz kalma ihtimalimiz mi var?
-
@apollo13 kolay kolay bu son dediğiniz olmaz hocam. Sözleşme kesin yenilenir, tabi talep ederseniz.
-
Bedelli askerlik yapacak olup da basvuru yapan var mi? Ben bedelli askerlik yapacagim ama e-devlette gozuken tarih ile askerlik tarihim uyusmuyor. Arayip sordum duzeltilmiyormus. Basvuruda ayni durumu yasayan var mi?
-
Be zaman açıklanır tahmini
-
Sürec ve tarihler konusunda bilgisi olan var mi?
-
Mülakata kalanlar ve mülakat tarihleri açıklanmış arkadaşlar...
-
Mülakatı nasıl olur ? Bi açıklama da bulamadım.
-
ben mülakatta yanımızda getirmemiz gereken belgelere ulaşamadım, tıklayınız dediği bağlantı çalışmıyor. bilen varsa yardımıcı olabilir mi?
-
@runsy, içinde söyledi: Genelkurmay Başk. Sözleşmeli Personel Alımı (ANKARA)
ben mülakatta yanımızda getirmemiz gereken belgelere ulaşamadım, tıklayınız dediği bağlantı çalışmıyor. bilen varsa yardımıcı olabilir mi?
https:/ /ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/44932/gnkur_soz.pdf burda 4.sayfada bulabilirsin