Arkadaslar yaş 30. Alana hazırlanıcam ama gkgy en fazla 40 net çıkarıyorum. şimdi başlasam 4 ayda alandan 85 zorlayamazmıyım gkgy çalışmadan. etraftan duruyorum hep 3-4 ayda derece yaptı diye. butun gun evdeyım suan iş güç yok yetişmezmi konular
Lütfen akıl verin
-
Arkadaslar yaş 30. Alana hazırlanıcam ama gkgy en fazla 40 net çıkarıyorum. şimdi başlasam 4 ayda alandan 85 zorlayamazmıyım gkgy çalışmadan. etraftan duruyorum hep 3-4 ayda derece yaptı diye. butun gun evdeyım suan iş güç yok yetişmezmi konular
-
Baslayin neden olmasin. Olmazsa da seneye hazirlik olmus olur. Dusunmeyin bile baslamak icin ama A grubu sabir işi vazgecmeyin sonrasinda
-
@ahmet273045 hocam açık ve doğru konuşmak gerekirse temeliniz yoksa ve GK gy düşükse (en azindan 50 ve uzeri net yapmak gerekir ) alandan iyi puan alamazsınız.Amacım şevkinizi kırmak değil.Alandan iyi puan almazsaniz sürec çok zorlu olur emin olun.İyi puandan kasıt p48 85 ve uzeri.Bu dönemde alımlar çok düşük. Velev ki istediğiniz puanı alamadınız devam edin derim.Ancak olmuyorsa zorlamayın ve alternatif düşünün...
-
GkGy düşükse alan yapamazsınız diyenlere bakmayın.GK-GY si leş olup 85 alan arkadaşım var.
Önemli olan altyapınız var mı ? 4 ay da yetişmeyemebilir.
-
85e kendinizi satlandirmayin bence 85,86,87 ile 80 arasında bir fark yok. Bu puanlarla 10 15 kişilik ilanlara giremezsin yüklü alim olunca 80 puanla da girersin ona göre karar verin bence.
-
Alana bu kadar odaklanıp, gk gy'den bu kadar düşük yapmak doğru olmaz. Her halükarda GK-GY daha basit bir şey. En az 70 net çıkarmalısınız, bu kadar alan neti yapmayı hedefleyen bir kişi GK-GY'den de iyi netler çıkarması gerekir.